Gooka 2: Záhada Janatrisu
PC

(2x)
8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Fantasy
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 10975
  • Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 0,5GB voľno na disku, 8x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry

    Hra Gooka - The Mystery of Janatris je pokračovanie príbehu s čím sa mohli priaznivci adventúr zoznámiť v hre Gooka, vydaný v roku 1997, alebo v niektorých z kníh Richarda D. Evansa z čoho dej obidvoch hier vychádza.

    Gooka je sudca, ktorý sa vracia domov z ďalekej cesty. Keď jeho loď priráža k brehu, avšak ešte netuší čo ho doma čaká. Namiesto panej domu slečny Lidry a namiesto radostného výskania jeho syna Yorimora ho uvítajú iba obhorené časti domu. Dozvedá sa že Lidra bola pri požiari ťažko zranená a Yorimar unesený s neznámym a do neznáma.

    Po hráčskej stránke prináša Gooka - The Mystery of Janatris všetko čo od dobrej adventúry očakávate. Behom pátrania po únoscoch Gookovho syna musí hráč zhromažďovať dôležité informácie, zbierať a správne používať rôzne predmety, dôjde i na riešenie hádaniek a puzzle.

    Pripravené sú pravdaže i akčné sekvencie, blúdenie v labyrintoch alebo priame súboje s nepriateľmi. Úspech však nezaručí iba dobrá výzbroj a starostlivá správa inventúry na rad musí prísť aj vhodne zvolená taktika.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Zajimave prostredi i pribeh, narozdil od prvniho dilu nehrozi zaseknuti, protoze jsme na neco zapomneli
    • Souboje - rozhodne nedoporucuju snazit se vylepsit hlavne duchovni stranku pro boje, u dalsich nepratel, kteri temer vzdy utoci jako prvni neni mozne vyhrat. Muze se vam tak stat napriklad to, ze vas sejme nejaka hloupa krysa.
    • Velmi kratka herni doba

    Pokracovani hry Gooka, kdy se ne vse dotahlo do konce. Jiz se nemusite bat, ze byste neco zapomneli a zbesile prohledavat vsechny mistnosti, jestli tam jeste neco nezustalo ukryto. Muzete ocekavat zajimavy, ale kratky pribeh. Bohuzel nejvetsim zaporem hry jsou jeji souboje. Zvoleny zpusob souboju rozhodne nabizel vetsi moznosti, ktere zustaly naprosto nevyuzity. Casto jsou az prilis slozite a dusledkem je, ze se jim snazite vyhybat. Navic nevim jestli to bylo mym pocitacem, ale misty se mi stavalo, ze mi hra spadla. Z techto duvodu byla pro me hra zklamanim.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Pěkná grafika,nízké hardwarové nároky,boje ve stylu Heroes M & M,dynamické počasí,den a noc,můžete nakupovat,sbírat a kombinovat předměty,můžete získat peníze,zkušeností,dokupovat zbraně a lektvary pro boj,vylepšovat se(záleží jen na vás),kvalitní hádanky,možnost měnít obtížnost boje a hádanek,zapnutí a vypnutí krve při zásahu v bojí,pokud použíjete v bojí bojového ducha a posílíte tělo a budete fyzický bojovat,tak máte velkou šancí zvítězít. Zajímavý příběh,různé nástrahy apod,orientace ve hře.
    • Kratká herní doba,nerealní,někdy složité boje,někdy nudné úkoly.

    Hraje je inspirována podle české knihy,kterou napsal Vlado Ríša.Druhý Díl této hry je proveden už ve 3D grafice oproti prvnímu dílu ve 2D grafice,který už je hodně starý asi 10 let.Snad vyjde v budoucnu i třetí díl.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel