Hobo: Tough Life - Sběratelská edice
PC

62,99
Nákupom získate 1,26 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Open-world, Príbehové
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina, Česká lokalizáciaČeská lokalizácia
Kód produktu: 36795
  • Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    ZBERATEĽSKÁ EDÍCIA OBSAHUJE

    - špeciálnu krabicovú verziu so Steam kľúčom s českými titulkami a zvukmi
    - Soundtrack na CD
    - papierovú mapu
    - DLC Soundtrack & Wallpapers
    - zmijovku českej výroby
    - gravírovanú ploskačku

    Hobo: Tough Life - Sběratelská edice (PC)


    Vitajte v Praslavi - chladnom stredoeurópskom meste, ktoré sa s prichádzajúcou zimou stáva ešte chladnejším. Praslav sa zotavuje z desaťročia strávených v područí komunistického režimu a obdobia politického nepokoja, ktorý nasledoval po skončení Studenej vojny. Hoci väčšina obyvateľov s nádejou očakávala príchod kapitalizmu a demokracie, boli aj takí, ktorí sa novému sociálno-ekonomickému klímatu prispôsobiť nedokázali. Než sa nazdali, ocitli sa na ulici bez strechy nad hlavou. Vy ste jedným z týchto ľudí. Česká hra od Perun Interactive sa dočkal svoje fyzickej kópie!

    KOMPLEXNÉ MECHANIKY PREŽITIA

    Dávajte pozor na svoje potreby a ďalšie premenné, ktoré spolu realisticky interagujú - zostať v suchu, v teple a sýty nebude Vašou jedinou starosťou. Zlá hygiena a špinavé oblečenie produkujú zápach, nízke teploty zvyšujú riziko ochorenia, a každý kúsok požitia potravy musí tiež niekedy vyjsť von.

    Hobo: Tough Life - Speciální edice (PC)
    SÚBOJE A SYSTÉM KRIMINALITY
    Ako ďaleko budete ochotní zájsť, aby ste prežili? Vyberajte vrecká okoloidúcich, vkradnite sa do budov, a spolčujte sa s rozličnými kriminálnymi živlami. Keď to bude potrebné, vezmite si, čo potrebujete, silou. Nie ste však akčný hrdina. Dobre premyslite svoje činy, pretože následky sú často vážne a zisky len málokedy prevažujú riziká.

    Hobo: Tough Life - Speciální edice (PC)
    ZIMA SA BLÍŽÍ
    Zostáva Vám len posledných pár dní jesene, využite ich teda múdro. Schraňujte zásoby, vybavenie a materiály, ktoré Vám pomôžu k prežitiu najkrutejšieho ročného obdobia. Počasie možno len ťažko predvídať, ale jedno je isté - každý ďalší deň je chladnejší ako ten predošlý. S trochou šťastia sa napríklad aj dočkáte jari. Pamätajte ale, že šťastena praje pripraveným.

    Hobo: Tough Life - Speciální edice (PC)
    OBSIAHLI PRÍBEH
    Na rozdiel od ostatných survival hier je jedným z pilierov Hobo: Tough Life pútavý narativ. Zažite desiatky príbehov inšpirovaných skutočnými ľuďmi a udalosťami. Plňte questy, stretnite zaujímavé postavy, získajte si dôveru ostatných, urobte si spojencov i nepriateľov, pripojte sa k rôznym frakciám, a nájdite svoje miesto v praslavských uliciach.

    Hobo: Tough Life - Speciální edice (PC)
    BEZ DOMOVA, ALE NIE BEZ NADEJE
    Možno na Vás večer nečaká vyhriaty byt, ale rovnako tak nemusíte spať na lavičkách v parku. Nájdite vhodné miesto a dajte sa do práce. Postavte múry a prístrešky, ktoré Vás ochránia pred nepriazňou počasia. Zbierajte nábytok, dekorácie a iné podivuhodnosti. Vybudujte si skutočne Váš vlastný úkryt.

    Hobo: Tough Life - Speciální edice (PC)
    NIESTE NA TO SAMI
    Je prežívanie osamote príliš náročné? Pozvite si niekoho na pomoc. Hra podporuje online co-op pre až 4 hráčov. Hrajte sami, s priateľmi, alebo aj s úplnými cudzincami. Spojte sa, zbierajte zdroje, postavte slum a spoločne prežite zimu.

    Hobo: Tough Life - Speciální edice (PC)
    UCHOPTE VLÁDU
    Už viac ako desať rokov sa nenašiel nikto, kto by bezdomovecké party spojil dohromady. Trón kráľa bezdomovcov chvel prázdnotou už príliš dlho. Kto si dokáže vydobyť dostatok úcty a ukáže, že je hoden viesť komunitu bezdomovcov? Budete to vy?

    Hobo: Tough Life - Speciální edice (PC)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel