Hugo: Sila prírody
PC

25,99
Nákupom získate 0,52 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Hugo
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 10106
  • Hrajte sa a učte sa s priateľmi s hrou "Sily prírody"

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, Vista[32bit], procesor 266MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 4MB RAM, 0,0GB voľno na disku, 4x CDROM
    Scylla odcestovala na Snem čarodejníc a preto prikázala Donovi Crocovi, aby strážil Tropický ostrov. Situácia sa však strašne zvrhne vo chvíli, kedy Don Croco použije Scyllinu knihu kúziel a nechcene vypustí tornádo, ktoré rozpúta celý rad prírodných katastrof. A to je samozrejme veľmi zlá správa pre Kiku, domorodých obyvateľov ostrova, ktorí nevedia, kam skôr skočiť. Hugo a jeho kamaráti Fernando, Jean Paul a profesor Shellback sa preto vrhajú do akcie, aby zachránili obyvateľov Kiku pred úplným zmätkom. V lietajúcej lodi profesora Shellbacka začínajú svoj boj s prírodou a vojakmi Dona Croca.

    Sila prírody je zábavná aj poučná hra na PC. Obsahuje šesť rôznych hier, ktoré musíte dokončiť, pokiaľ chcete zachrániť domorodých a Tropický ostrov. Budete Hugovi pomáhať vyslobodiť Kiku zasypaných lavínou (s vojakmi Dona Croca za chrbtom), zachraňovať ich pred ničivým tornádom a ich kravy pred vriacou lávou, ktorá sa valí zo sopky. Jean Paul bude musieť zabrániť záplavám a spoločne s Hugom sa budú snažiť ochrániť pred silným zemetrasením všetok majetok náčelníka Kiku. A pokiaľ sa úspešne prebojujete všetkými úskaliami hry Sila prírody, bude na váš čakať sladká odmena, čí skôr sladká pomsta - streľba rajčinami z lodných kanónov na Scyllu v rozhodujúcom stretnutí.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel