IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover CZ (Collectors Edition)
PC

40,99
Nákupom získate 1,23 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Lietadla
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 15281
  • Vzrušujúca kampaň pre jedného hráča - Kampaň vrhne hráča doprostred Bitky o Britániu, kde sa ako pilot Royal Air Force vydá bojovať s Messerschmittmi a zradcovskými pilotmi z vlastných radov; Masívna hra pre viac hráčov - Upraviteľné režimy umožňujú hru až 128 ľudí v bitkách, ktoré môžu trvať celé hodiny, dni, týždne i dlhšie. Prípadne si to všetci môžu rozdať v jednoduchom súboji, kde každý kope sám za seba; Interaktívny výcvik - Vyčerpávajúci interaktívny výcvik pre nových hráčov – budete lietať so skutočným výcvikovým lietadlom z II. svetovej vojny, kde vás počítačový inštruktor prevedie sériou cvičných misií; Ovládateľné lietadlá - Čaká na vás cez tucet vysoko prepracovaných anglických, nemeckých a talianskych lietadiel. Chýbať nebudú slávne stíhačky, ako je napríklad Spitfire, Hurricane a Messerschmitt Bf-109. Riadiť budete môcť tiež bombardéry He-111 a Blenheim, pričož hráči budú môcť zosadnúť na akékoľvek miesto. Všetky lietadlá disponujú realistickými kabínami, ktorých modely boli vytvorené po tisícoch hodinách sústredeného výskumu; Neovládateľné lietadlá - Sem patrí 13 počítačom ovládaných lietadiel, napríklad Vickers Wellington, Dornier D-17 a ďalšie; Nová herná mapa - Bitka sa bude odohrávať vo veľkej oblasti tiahnucej sa od Londýna cez južné Anglicko a severné Francúzsko, až do Belgicka. Na tejto obrovskej mape nájdete tisíce historicky presných dedín, miest, ciest, letísk, radarových staníc, prístavov a priemyselných oblastí. Všetko bude presne tam, kde sa to nachádzalo v roku 1940; Neuveriteľný model poškodenia - Každú súčiastku lietadla bude možné poškodiť neuveriteľne realistickým a uspokojivým spôsobom; Nový 3D engine - Hra je postavená na najmodernejších technológiách využívajúcich funkcie rozhrania DX10 a DX11. Vďaka obrovskej škále fotorealisticky spracovaných pozemných vozidiel, budov a ďalších prírodných prvkov bude Európa roku 1940 vyzerať ako živá.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 / Radeon 4850), 10,0GB voľno na disku, DVDROM, hra vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory
    Ďalší letecký simulátor z obdobia II. svetovej vojny, ktorý vyvíja štúdio 1C: Maddox Games, ktoré stojí za pôvodnou oceňovanou sériou IL-2 Sturmovik. Cliffs of Dover sa bude odohrávať v roku 1940, behom najväčších leteckých súbojov nad Britániou, zvádzaných medzi RAF na strane jednej a nemeckou Luftwaffe a talianskym letectvom na strane druhej.

    IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover CZ (Collectors Edition)

    Balenie obsahuje:
    - Hru na DVD
    - Špeciálny obal
    - Leteckú mapu tlačenú na látke
    - Manuál k lietadlu Spitfire z roku 1940 (replika z múzea RAF)
    - Krúžkový poznámkový blok so 120 stranami
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel