Portal 2
X360

36,99
Nákupom získate 0,74 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15022
  • Rozsiahly singleplayer s mohutne rozvinutou hrateľnosťou a pútavým príbehom; Plnohodnotný a samostatný kooperatívny multiplayer pre dvoch s oddeleným príbehom, postavami a hrateľnosťou; Pokročilé využitie fyziky umožnilo navrhnúť celou škálu nových hádaniek. Výsledkom je výrazne väčšia hra; Pôvodná hudba; Netrpezlivo očakávané pokračovanie produktu, ktorý bol v roku 2007 označený titulom "Hra roku" viac než 30. nezávislými publikáciami;
    "This was a triumph", touto hláškou končila zabijácka umelá inteligencia GLaDos prvý diel logickej akcie Portal (a mala pravdu!). Vytváraním medzi-dimenzionálnych portálov ste sa mohli premiestniť prakticky kamkoľvek, z jednej miestnosti do druhej, alebo kam váš kurzor myši dohliadol. Vďaka systému portálov hra obsahovala zaujímavé a logické výzvy, ktoré stáli len na vašom dôvtipe, potom ich čo najľahšie vyriešiť. Rovnako tak tomu je i v pokračovaní Portal 2.

    Novinkou je ťažný lúč, ktorý spoločne s portálmi dokáže premiestniť čokoľvek prakticky kamkoľvek (i hráča!). Ďalšou inováciou sú odrazové skokanské mostíky a mostíky, ktoré vás vynesú na vyššiu plošinu, alebo len prenesú na inak ťažko dostupné miesta, ale pozor! Nielen hráča, ale i jednotlivé objekty. A tým počet vylepšení zďaleka nekončí. Portal 2 sa tak stáva pestrejšou, a zaujímavejšou hrou a pritom si zachováva skvelú pôvodnú hrateľnosť.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel