Monster Energy Supercross 4
PC

7,99 36,70 €

Zľava platí do 30.12.2024 alebo vypredania

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Motocykle
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 35683
Hra je tiež dostupná pre:  PS5
  • Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 je jediná oficiálna videohra šampionátu AMA Supercross Championship a teraz je späť vo vzrušujúcom svete monštier AMA Supercross a väčšej porcií oficiálneho obsahu ako kedykoľvek predtým!


    DOPOSIAĽ NAJVIAC
    Hra bude obsahovať vyše 100 oficiálnych pretekárov, čo je doteraz najvyšší počet jazdcov z 450SX a 250SX East a West, ktorý sa kedy objavil v rámci značky Supercross. Sezóna 2020 bola zvláštna hneď z niekoľkých dôvodov a Supercross 4 prinesie všetkých 11 štadiónov a 17 tratí z tejto sezóny, vrátane 7 variácií Salt Lake City. A to nie je všetko: medzi nás sa teraz pripája ten najžiadanejší pretekár: súpisku Supercross 4 obohatí Ken Roczen!

    Monster Energy Supercross 4 (XSX)
    NOVÁ KARIÉRA
    Úplne prepracovaný režim kariéry vám dá možnosť vydať sa na cestu za slávou v rámci "Futures", úplného začiatku vašej kariéry. Výkon každého pretekára sa odvíja podľa jeho schopností: Hráč si bude musieť počas svojej kariéry tieto schopnosti zlepšovať pomocou prepracovaného stromu zručností a zamerať sa na to, čo robí najradšej. Body sa získavajú nielen za pretekanie, ale aj za účasť na špeciálnych súťažiach, za dokončený tréning a plnenie denníka. Jedná sa o sériu špeciálnych úloh, ktoré ukážu, kto je tu naozaj najlepší!

    Monster Energy Supercross 4 (XSX)
    EDITOR TRATÍ A COMPOUND
    Viac modulov vytvorených na základe oficiálnych tratí z roku 2020 a užívateľsky prívetivejšie zážitok pre jednu z najobľúbenejších funkcií značky Supercross. Inšpirovaný nádhernou krajinou ostrovov v Maine, je miesto, ktoré môžete preskúmať sólo či spolu s 3 priateľmi, či už kooperáciu, alebo v pretekaní proti sebe. Postavte sa novým výzvam a nájdite všetky zberateľské predmety! Upravte si motorku aj pretekára vďaka celej rade rôznych spôsobov: Hra ponúka viac než 100 značiek úprav vzhľadu a výkonu.

    Monster Energy Supercross 4 (XSX)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel