Blazing Angels: Squadrons of WWII CZ
PC

7,30
Nákupom získate 0,15 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Lietadla
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11803
  • 20 príbehom spojených misií.; Na 40 autentických lietadiel (nechýbajú medzi nimi P-51 Mustang, P-38 Lightning, bombardér B-17 Flying Fortress, nacistický Messerschmitt, britský Spitfire, alebo japonské Mitsubishi Zero).; Jednoduché ovládanie lietadiel aj zadávanie príkazov.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, procesor 1000MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 6,0GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta Ati Radeon 8500 a vyššia alebo nVidia GeForce 3 a vyššia (GeForce 4 nie je podporovaná)

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Arkádová vojnová letecká akcia, ktorá vám ponúka možnosť prežiť v úlohe veliteľa letky elitných pilotov rad slávnych leteckých bitiek 2. svetovej vojny.

    K dispozícií je celkom 20 príbehom spojených misií, ktoré vás zavedú do vzdušného priestoru nad západnú Európu, severnú Afriku ako aj do Pacifiku a tu sa zúčastníte radu slávnych bitiek vrátane bitky o Anglicko, japonského útoku na Pearl Harbor, bombardovania Berlína, bitka o ostrov Midway, zabojujete si nad územím Maroka, nad ostrovom Okinawa, zúčastníte sa invázie na Filipíny atď.

    Na začiatku kampane ste úplným nováčikom, rovnako ako vaši spolubojovníci. Účasťou v bitkách však všetci získavajú skúsenosti a na konci už sú z vás aj ostatných letecké esá s kopou úspešných akcií a zostrelov. Behom jednotlivých misií vám sú k dispozícii rôzne bojové lietadlá vytvorené presne podľa svojich skutočných predlôh.

    Okrem ovládania svojho vlastného stroja je potreba sa starať ako veliteľ letky tiež o svojich podriadených a spolubojovníkov. Neovládate ich však samozrejme priamo. O to sa stará AI, ktorá ale na slovo poslúcha príkazy, ktoré zadávate cez jednoduchý príkazový systém. Nie je teda žiaden problém vytvoriť v prípade potreby leteckú formáciu odpovedajúcu potrebám situácie a sile aj schopnostiam nepriateľa.

    Vzhľadom na to, že všetky letecké bitky neprebiehali iba vysoko v oblakoch, ale niekedy aj dosť nízko nad zemou, vytvorili tvorcovia všetky lokality tak, aby aspoň zvonka odpovedali skutočnosti. Týka sa to predovšetkým typu terénu, porastu, architektúry a významných budov.

    Pretože sa jedná o arkádový titul, ovládaniu lietadiel chýbajú akékoľvek náznaky snahy o realistické pojatie. Na prvom mieste je proste prístupnosť širokej verejnosti a okamžitá zábava. Leteckým esom sa teda môže stať úplne každý už po pár minútach hrania.

    Vedľa singleplayer kampane hra ponúka aj značnú porciu zábavy v multiplayeru. Podporované sú súboje až 16 hráčov v niekoľkých modoch. Môžu sa tak stretnúť dvaja hráči v dramatickom dogfightu, alebo celé letky v epických on-line bitkách na obrovských mapách

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel