Go Vacation
WII

38,80
Nákupom získate 0,39 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Párty
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16722
  • Jeden ostrov, 4 rezorty, 50 aktivít!
    Vyrazte na tropický ostrov Kawawii, ktorý vie zabaviť celú rodinu päťdesiatimi aktivitami. Od športových, až po tanečné hry, pre jedného hráča, ale tiež pre viacerých hráčov s maximálnym počtom štyroch hráčov (obrazovka sa rozdelí úmerne počtu spoluhráčov/protivníkov).

    Návštevníci Kawawii sa môžu slobodne pohybovať po rozľahlom virtuálnom ostrove, na ktorom sa rozkladajú štyri rezorty, vždy ponúkajúce niekoľko aktivít. Vaša cesta začína na recepcii, odkiaľ sa dostanete ďalej po vlastných nohách, alebo tematicky vhodnými vozidlami.

    Jednotlivé hry resp. aktivity sú skutočne rôznorodé. Pri mori si môžete zahrať plážový volejbal, ísť sa potápať, alebo surfovať na doske. V horách na oplátku môžete v kajaku zjazdiť vodu, alebo si zajazdiť na koni. Stavať snehuliakov môžete na zasnežených horách a v meste si môžete zahrať napríklad minigolf alebo ísť do parku púšťať šarkanov. A takto by sme mohli pokračovať ešte dlho. Pritom využijete príslušenstvo Wii MotionPlus, Wii Wheel a tiež Wii Balance Board, ktoré nájde využitie rovno v sedemnástich hrách (napríklad ako surfovacia doska, alebo ako lyže).

    Všetci hráči si môžu vytvoriť svoju vlastnú virtuálnu podobizeň, ktorá je oveľa podrobnejšia ako karikatura Mii a na založený účet v hre môžu zbierať razítka, ktoré dostanete za dobré výsledky v jednotlivých aktivitách. Kto zozbiera všetky, dostane na Kawawii svoju vlastnú virtuálnu luxusnú vilku. Ďalšie odmeny sú za nájdené balóny, či iné schované poklady, ktoré môžete nájsť v priebehu vašich prechádzok po herných ostrovoch. K tomu sa vám samozrejme hodí pes a jeho čuch, ale je len na vás, koho alebo čo si vyberiete ako svoj sprievod.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel