Nexus: The Jupiter Incident
PC

9,29
Nákupom získate 0,37 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21327
  • Nekonečný vesmír
    Kampaň s 6 kapitolami s viac než 30 rozličnými misiami (prieskumné, bojové, utajené, sabotáže, záchranné a ďalšie typy).; Napínavé bitky odohrávajúce sa v reálnom čase priamo pred vašimi očami vo filmovej kvalite.; Vaša flotila číta až 10 modifikovateľných (pohon, zbrane, štíty, zameriavacie systémy, bojové taktiky...) vesmírnych plavidiel.; Posádka vašich i protivníkových lodí majú osobné vlastnosti, ktoré sa behom hry vyvíjajú.; 6 rozdielnych mimozemských rias s 30 druhmi vesmírnych lodí.; 50 postáv a 200 technológií, zbraňových systémov a zariadení.; 50 typov materských a 10 druhov lodí.; Viac než 100 planét v mesiaci, 10 v slnečnej sústave.; Prepracovaný vesmír s možnosťou priblížiť sa a prehliadnuť každú planétu, mesiac či len pás asteroidov. Všetko je v pohybe a chová sa podľa fyzikálnych zákonov.; Editor pre tvorbu vlastných lodí.; Multiplayer po sieti alebo na internete aj pre 16 hráčov s možnosťou hrať za mimozemské riasy. Rôzne typy misií a kto mu je aj zabudovaná podpora hlasovej komunikácie.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, XP, procesor 1000MHz, pamäť 128MB RAM, 0,5GB voľno na disku, 32x CDROM, gr. karta GeForce2 MX alebo lepšia

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Na sklonku 22. storočia, 60 rokov po katastrofe, ktorá postihla prvú vesmírnu kolonizačnú loď Noahs Ark, je závod o kolonizácií slnečnej sústavy v plnom prúde. Stojí za ním niekoľko megakorporácií, medzi ktorými sa stále udržuje krehká rovnováha. Na hranici slnečnej sústavy však dôjde k objavu, ktorý túto rovnováhu naruší. Dochádza ku konfliktu a vy ako kapitán Marcus Cornwell sa nachádzate so svojou loďou Stiletto priamo v jeho centre.

    “Nexus – The Jupiter Incident” je taktický vesmírny simulátor so silnou dejovou líniou. Svoju vesmírnou flotilu musíte previesť misie a zvíťaziť v taktických bojoch. To všetko v graficky nádhernom stvárnenom vesmíre a s prostredníctvom originálneho bojového systému.
    Misie môžete obvykle riešiť s niekoľkými rôznymi spôsobmi a tak je len na vás, či sa pustíte do besného riadenia, alebo sa pokúsite nepozorovane prekĺznuť. Rovnako sa môžete rozhodnúť či budete všetko ovládať manuálne alebo priamo a tak riadiť systémy všetkých lodí, alebo sa spoľahnúť na umenie jednotlivých kapitánov a zinštrujujete či majú napadnúť nepriateľa keď sú v dostrelu, brániť inú loď, alebo zostať nespozorovaný. Hra sa tak môže stať kompletným bojovým simulátorom alebo nádhernou filmovou "rozprávkou".
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel