No Mans Sky
PC

47,20
Nákupom získate 0,38 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: FPS, Vesmírna
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28300
  • Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    No Man 's Sky je nezvyklá kombinácia vesmírneho simulátoru, adventúry a strieľačky. Hra ponúka predovšetkým neskutočne veľkú hernú oblasť, ktorá má obsahovať 18 triliónov procedurálne generovaných planét. Hráč začne na jednej z týchto planét a jeho cieľom bude preniknúť do samotného centra galaxie. Čím viac sa však k nemu bude blížiť, tým viac bude prostredie nepriateľskejšie.

    OBSAHUJE VŠETKY AKTUALIZÁCIE
    Verzia pre PC obsahuje aktualizácie Foundation, Pathfinder a Atlas Rises. Do hry pribudlo tiež budovanie / zdieľanie základne, planetárne vozidlá, zbraňové špecializácie, režim trvalej smrti, úplne nový a prepracovaný ústredný príbeh, portály, nový procedurálny systém misií, vylepšenia obchodu, ekonómie v sústavách, spoločný prieskum, a veľa ďalších.

    No Mans Sky (PC)

    NEKONEČNÝ VESMÍR
    Vyberte sa kamkoľvek - na vrchol blízkej hory či vzdialenú planétu. Vo svojej lodi môžete bez obmedzení cestovať medzi planétami a každá hviezda na oblohe predstavuje slnko, ku ktorému sa môžete vydať. Kam sa vyberiete a akým tempom budete týmto vesmírom putovať je len na vás.

    OBJAVUJTE
    Preskúmavajte nezmapované sústavy a zaznamenávajte jedinečné nové formy života. Povrch každej planéty sa líši od tej predchádzajúcej a na niektorých sa nachádzajú nevídané životné formy. Vyberte si, či sa o svoje objavy podelíte s ostatnými hráčmi, ktorí sa pohybujú v rovnakom vesmíre.

    No Mans Sky (PS4)

    PREŽITE
    Každá slnečná sústava, planéta, oceán či jaskyňa môže skrývať nebezpečenstvo a vy ste zraniteľní. Vaša loď i oblek sú krehké a každé stretnutie otestuje vaše schopnosti, nech pôjde o stretnutie na planéte alebo prestrelku vo vesmíre. Jedna chyba a môžete prísť o všetko. V No Man 's Sky má každé víťazstvo aj každá porážka svoje následky.

    VYBAVTE SA
    Či chcete len skúmať a objavovať veci, ktoré doteraz nikto nevidel, alebo vyrazíte rovno do stredu galaxie, ako budete No Man 's Sky hrať je len na vás. Na svoje výpravy sa ale nezabudnite náležite vybaviť. Zbierajte vzácne zdroje na planétach a vymieňajte ich za lode, obleky a výbavu, ktorá vás nenechá na holičkách, nech sa vydáte kamkoľvek.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24