Orcs Must Die
PC

8,40
Nákupom získate 0,34 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16517
  • 24 pevností – krútiace sa chodby, vysoké veže, a rozľahlé komnaty potrebujú bojového mága, ktorý by ich ubránil; 6 orko-vraždiacich zbraní a kúziel – od kuše a palice s čepeľou, až k magickej moci elementálnych kúziel; 19 smrtiacich zbraní, vrátane zúrivých pomocníkov – vyber si zo širokej škály pascí, vrátane stien strieľajúcich šípy, pascí s hrotmi, rotujúcich ostrí a ohňom planúcej síry, alebo zavolaj spojencov na pomoc so zabíjaním davu orkov; 11 unikátnych nepriateľov – vrátane orkov, lietajúcich pekelných netopierov, a samozrejme, množstvo hnusných orkov; Príbehovo založená kampaň – odrážaj orkov v troch dejstvách, aby si odkryl tajomstvo ich neľútostných útokov; Trvalé upgrady – odomkni vylepšené pasce pri postupe kampaňou; Predĺžená hrateľnosť – “Mód Nočná mora” a systém hodnotenia zaručujú predĺžené hranie; Systém hodnotenia a rebríčky – súper s priateľmi o titul Najlepšieho Zabijaka Orkov!

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 7800 / Radeon 2400), 3,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    PC / PC hry / Arkády

    Mix akcie, RPG a stratégie vo fantasy prostredí. Všetko pripomína tower defense stratégie – hráči so svojim avatarom bránia pevnosti pred nájazdmi orkov za pomoci širokej škály rôznych pascí a zbraní. Všetko zabíjanie obstarávate vy, z pohľadu tretej osoby a keď okolo seba nemlátite mečom či nestrieľate kušou, staviate po pevnosti rôzne pasce, ktoré kupujete za „zabitých orkov“. Pridajte k tomu množstvo humoru, vzhľadom k povahe hry absurdného a máme tu poriadne zábavnú hru.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel