Pizza Connection 3
PC

26,20
Nákupom získate 0,26 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Vtipné
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27839
  • Mamma mia ... Fanúšikov po celom svete dlho očakávaný nový diel kultovej série "Pizza Connection" sa vracia na PC s ešte bohatšou príchuťou a väčšou dávkou syra. Urobte ľuďom pizzu, ktorá sa neodmieta!

    NOVÉ PRÍSADY
    Okrem osvedčených a preverených prísad tejto série ponúka ekonomický simulátor Pizza Connection 3 rad nových ingrediencií! Prepracujte sa náročnou kampaňou, v rámci ktorej sa z prostého Pizzéra na rímskych uliciach vypracujete na majiteľa svetovo úspešného reťazca pizzerií! Pomocou editora Pizza Creator si môžete vytvoriť svoju vlastnú jedinečnú pizzu.

    Pizza predávať, a pripravte svojim zákazníkom jedinečný chuťový zážitok zakaždým, keď navštívia jednu z vašich reštaurácií. Ak to dosiahnete pomocou reklamy zameranej na cieľovú skupinu a skvelých pízz v štýlových reštauráciách, alebo tým, že sa budete pohybovať na hrane zákona vďaka občasnému využitiu sabotáže a násilia, je čisto na vás.

    Pizza A MARKETING
    V legendárnom editore Pizza Creatora môžete navrhovať z viac ako 75 rôznych prísad vlastnú pizzu. Kampaň pre jedného hráča obsahuje 12 misií a umožní vám rozvinúť sa krok za krokom z obyčajného Pizzéra v Ríme na pizzového magnáta naprieč metropolami sveta. Sofistikované marketingové stratégie potom umožnia cieliť na konkrétnych zákazníkov. Voľná hra potom ponúka alternatívu kampane, kedy si môžete nastaviť širokú škálu parametrov, od počiatočného kapitálu, počtu obyvateľov, konkurencia, a veľa ďalších, takže výzvu si môžete vytvoriť sami.

    Pizza Connection 3 (PC)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz