Halo Wars 2
XBOX

36,70
Nákupom získate 1,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19815
  • Druhé Halo Wars je realtime stratégia na doposiaľ najväčšom bojisku sveta Halo. Pripravte sa stáž na čele armád Spartanov a ďalších bojových síl sveta Halo, ako sú Warthogovia, Škorpióni a množstvo nových jednotiek. Čaká vás vojna proti novému nepriateľovi, frakcii Banished.

    NÁVRAT LODE SPIRIT OF FIRE
    V strhujúcej kampani sa znovu stretnete s loďou Spirit of Fire. Kapitán Cutter a jeho posádka bojujú s novým nebezpečným nepriateľom, ktorý má v úmysle ovládnuť celú galaxiu. Príbeh Halo Wars 2 sa odohráva vo svete plnom chaosu po udalostiach z Halo 5: Guardians

    VZOSTUP ATRIOXA
    Druhá časť predstavuje nového hrozivého zloducha. Atriox je vodcom nájomnej skupiny, ktorá si hovorí Banished (Vyhostení). Ta má vo svojom arzenále množstvo tradičných mimozemských zbraní známych vo svete Halo, ktoré boli prepracované a teraz sú oveľa brutálnejšie.

    NAJVÄČŠIE BOJISKO VO SVETE Halo
    Zavítate na bájny a umelo vytvorený svet známy ako Archa. Najzáhadnejší a najmocnejší projekt rasy Forerunner. Archa bola po prvýkrát predstavená v Halo 3, keď Master Chief zistil, že ide doslova o kolísku svetov v tvare prstenca. Teraz budete mať šancu súperiť o kontrolu nad touto nepredstaviteľnou silou.

    NOVÝ DRUH STRATÉGIE
    Séria Halo Wars redefinovala na konzolách žáner stratégií v reálnom čase (RTS) a druhá časť posúva latku evolúcie ešte vyššie vďaka hybridným režimom zameraným na akciu a tradičné taktické prvky. Vývojári zo štúdia Creative Assembly (séria Total War) zúročili desiatky rokov svojich skúseností so žánrom RTS a vytvorili hru zo sveta Halo, ktorá prinesie akciu pre nováčikov aj ostrieľaných veteránov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz