RACE Injection
PC

10,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16993
  • český manuál je k dispozícii TU

    Záverečná kapitola ocenenej hernej série RACE

    Obsahuje:
    RACE 07, STCC The Game 2, rozšírenie Formula RaceRoom, GT Power Pack, Retro Pack a WTCC 2010 Pack, i ďalšie nové trate a vozidlá dostupné iba v RACE Injection

    23 nových unikátnych modelov áut zo 7 rôznych tried; 9 nových tratí v niekoľkých prevedeniach; Rada skutočných šampionátov, vrátane ich presných pravidiel; Hra viacerých hráčov online – až 25 živých hráčov, alebo pretekárov ovládaných počítačom; Pretekanie s duchmi proti vašim vlastným časom, alebo časom vašich priateľov

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1,7GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 2,5GB voľno na disku, DVDROM, je vyžadované internetové pripojenie počas inštalácie hry!

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky

    RACE Injection prináša 23 nových, unikátnych modelov áut a pýši sa 9 novými traťami z celého sveta. RACE Injection predstavuje zbierku toho najžiadanejšieho obsahu z piatich navzájom odlišných tried: Formula RaceRoom, GT Power, historické Retro a oficiálnych STCC a WTCC 2010.

    V tejto hre nájdete všetko, čo potrebujete pre pretekanie v čomkoľvek od historických vozov, až po najnovšie GTčka, autá série WTCC a dokonca i najmodernejšie formule. Injection je jednoducho kompletný balíček so všetkým. Vďaka RACE Injection tak teraz celá pretekárska séria RACE ponúka 85 unikátnych modelov áut, vo viac než 450 vysoko detailných grafických prevedeniach, zaradených do 43 odlišných tried, ktorá sú pripravené pretekať na viac než 40 tratiach celého sveta so 60 rôznymi podobami.

    Všetky tieto autá a všetky tieto triedy a trate je možné ľubovoľne miešať a vytvárať jedinečné a vzrušujúce majstrovstvá a pretekárske udalosti. To by malo každého fanúšika zamestnať na dlhú dobu a zaistiť, že séria RACE bude považovaná za špičku v žánri autentických pretekárskych hier i po mnoho ďalších rokov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel