Rescue 2: Město v plamenech
PC

4,70
Nákupom získate 0,19 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 24146
  • Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, Win 8, štvorjadrový procesor 2,4GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 1,0GB RAM (Geforce GTX 650 / Radeon R7 250), 1,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Prevezmite úplnú kontrolu nad každým aspektom vzrušujúcich záchranných misií! Ste pripravení zhostiť sa operačného velenia nad celým mestom? Zažite svoje mesto očami záchranárov a zistite, aké to je, byť každý deň naozajstným hrdinom! Dozerajte na niekoľko hasičských staníc, pestrú škálu hasičských vozov, široké spektrum vybavenia a špecializovaný personál. Buďte pripravení na všetko.

    Ste prvou obrannou líniou mesta v boji proti požiarom! Pustite sa do vzrušujúcich realistických misií v druhej časti tejto strhujúcej strategickej simulácie hasičského zboru. Vymýšľajte stratégie pre každú misiu. V pretekoch s časom zachraňujte uväznené obete, vyberajte najvhodnejšie hasiace látky pre každú situáciu, využívajte dostupné zdroje vody a predchádzajte vážnym škodám.

    V druhej časti tejto vzrušujúcej série máte v hre k dispozícii sieť hasičských staníc, vďaka ktorej môžete čo najlepšie ochrániť celé mesto! Keď sa ulice mesta rozozvučia zvukom sirén, v oknách domov sa odrážajú modré záblesky majákov, v ušiach vám znie dupot topánok a potom se ozve rozkaz „Pustite vodu!“, každému je to jasné: HASIČSKÝ ZBOR JE TU, aby znovu vyhral boj so šľahajúcimi plameňmi.

    Rescue 2: Město v plamenech je vzrušujúcim pokračovaním hry Rescue 2013: Everyday Heroes, hry obľúbenej medzi hráčmi. Chopte sa operačného velenia nad všetkými hasičskými stanicami v meste! Ako veliteľ hasičov nesiete zodpovednosť za bezpečnosť mesta a musíte zaistiť, aby boli vaše jednotky pripravené, či už ide o malý požiar, alebo katastrofickú vlakovú nehodu. Vylepšujte vybavenie, priraďujte špecialistov do určitých hasičských družstiev a pomocou mapy mesta koordinujte presuny na súčasne prebiehajúce misie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel