Ride 2
PC

52,99
Nákupom získate 1,59 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: SteamSteamDoporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Motocykle
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24903
  • Vyše 170 modelov motoriek; Nové kategórie, ako legendárny Sport Bike 2 Strokes, Supermoto a Naked Café Racers; 30 rôznych tratí s rôznou topografiou; 18 najvýznamnejších výrobcov motoriek z celého sveta; Vyše 1200 nastaviteľných častí a 600 rôznych kombinéz; Nové sociálne funkcie pre kompletný a zábavný zážitok z hry.

    Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 1,0GB RAM (GeForce GT 640 / Radeon HD 6670), 33,0GB voľno na disku, DVDROM, procesor Intel i5 2500K 3.3GHz alebo AMD Phenom II X4 850

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky
    PC / PC hry / Simulátory
    KTO SA BOJÍ, NESMIE PRETEKAŤ

    Vitajte v chráme motoriek, v tej jedinej digitálnej garáži, v ktorej budete môcť objavovať, pretvárať a skúšať tie najrýchlejšie a najoriginálnejšie vozidlá na svete.

    Čaká vás výber z tých najznámejších značiek, na ktorých budete môcť súperiť s protihráčmi v jedinečnej videohre a ukázať svetu ich celý potenciál!

    Užite si nával adrenalínu v žilách a postavte sa tým najobávanejším zákrutám so zápalom a smelosťou profesionálneho pretekára!

    MOTORKY
    Vyše 170 motoriek! Získajte ich všetky a vytvorte si vlastnú stajňu. Vyberte si z tých najsilnejších kategórií a modelov (napríklad Naked a Supersport).

    TRATE
    Precestujte svet v nezabudnuteľnej sérii pretekov. Okruhy GP, trate na vidieku aj v meste. Hra obsahuje viac než 30 tratí, vrátane legendárnych okruhov ako napr. Nürburgring Nordschleife.

    HERNÉ REŽIMY
    Hra obsahuje 12 režimov pre dlhotrvajúci a predovšetkým zábavný herný zážitok. Vrhnite sa na kráľovnú tratí Nürburgring, pretekajte v typickom motokrosovom štýle, prejdite kľukaté trate, skoky, parabolické zákruty a súťažte v špeciálnom slalome medzi dopravnými kužeľmi.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel