Shoppe Keep
PC

11,50
Nákupom získate 0,46 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25581
  • Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, dvojjadrový procesor 2,4GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 1,0GB RAM, 1,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG

    Rozbehnite váš obchod pre dobrodruhov. Objednajte zásobu nebezpečných zbraní, pútavých klobúkov, robustných brnení a magických elixírov. Nastavte ceny všetkým položkám a sledujte prílev peňazí. Ale pozor! Niektorí vaši klienti sa vás pokúsia okradnúť. Musíte si s nimi rýchlo poradiť švihnutím meča, alebo elektrickým kúzlom. Oceňte váš tovar tak, aby ste súperili s konkurenciou a dobrodruhovia k vám budú cestovať dlhé vzdialenosti, aby minuli ich zlato.

    V hre sú štyri rôzne povolania. Váš obchod môže navštíviť bojovník, čarodejník, zlodej alebo druid. Každé z týchto povolaní bude zháňať predmety, ktoré budú potrebné pre využitie ich schopností.

    Vaša klientela sa bude obávať goblinov a nebezpečnej beštie nazývanej Dragonclaw. To znamená, že niektorí z nich budú násilní a poškodia vaše stoly a police. Taktiež vám do obchodu dotiahnu z dlhých ciest blato. Ako správca obchodu budete vybavení úžasnými prostriedkami na boj proti týmto škodcom. Napr. metla zmetie blato, ktoré so sebou prinesú zákazníci a kladivo opraví poškodený nábyto

    Nastavte vaše ceny príliš vysoko a vaši zákazníci si dva krát rozmyslia, či u vás nakúpia. Hodia kockou a pokúsia sa vás okradnúť priamo pod vaším nosom. Pár úderov mečom, alebo šok kúzlom sa môžu v rýchlosti o týchto zlodejov postarať. Ale dávajte si pozor, aby ste nezasiahli nevinných, inak budete postihnutí finančnou sankciou.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel