Šifra Majstra Leonarda
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: 2D adventúra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11765
  • Skvelo vymodelované historické miesta - Manoir du Cloux, pracovňa Leonarda da Vinciho, Chateau d'Amboise ;Pútavý nelineárny priebeh, založený na historických faktoch a výskumu ;Detailná grafika s úctou k histórií. Perfektná reprodukcia spisov, dekorácií a oblečení, spolupráca s odborníkmi ;Postavy s osobnosťami a skrytými dimenziami: Valdo, Saturnin, Francois I, Babou de la Bourdaisire, Hector a sám Leonardo da Vinci ;14 kapitol, ktoré vás zavedú priamo do vnútra tajomstva veľkého majstra ;Množstvo záhad, založené na práci Leonarda da Vinciho, vyžadujúce logické dedukcie ;4 rôzne zakončenia hry ;Hráč má k dispozícií denník, aby mohol sledovať ciele, načrtnúť si postavy s ktorými sa stretol a zapísať si o nich poznatky.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, procesor 1,8GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 3,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry
    Valdo, mladý ambiciózny učeň pracujúci pre Da Vinciho nasledovníka Francesca Melziho, je veľmi znepokojený, keď ho učenec prepustí. Ale krátko potom dostane list od svojho tajomného patróna, ktorý ho požiada o vypátranie jedného z majstrových chybičiek v kódexe. Aby sa dostal do Da Vinciho poslednej rezidencie, Manoir du Cloux blízko Ambroise, Valdo povie novým obyvateľom domu, kurtizánovi Babou de la Bourdaisire, že je učeň Francesca Melziho a že si jeho učiteľ praje aby prehliadal ostané vynálezy, ktoré ešte zostali v dome.

    Pod touto zámienkou začne prehľadávať dom: spálňu Babou, Leonardovú pracovňu, pozemky a holubník. V priebehu tohto vyšetrovania sa stretne s množstvom záhadných postáv: Babou, Saturnin (podozrivo vypadajúcim sluhom), kráľom Francúzska. Aby Valdo dokončil svoju misiu, musí vyriešiť sériu záhad vymyslených samotným veľkým majstrom.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel