SimCity EN
PC

17,80
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21593
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 7800 / Radeon HD 2x00), DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez systém Origin a neustále pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Skutočné znovuzrodenie a nová kapitola legendárnej hernej série štúdia Maxis, ktoré položilo základy žánru mestských budovateľských stratégií. SimCity teraz ponúkne jednoduché ovládacie prvky a režim pre viacerých hráčov, ktorí začnú meniť vlastný svet spoločnými silami.

    Dostanete šancu prevziať vedenie vlastnoručne vybudovaných miest a svetov, susediacich so svetmi priateľov a vôbec po prvý krát v histórii tejto série budú mať rozhodnutia hráčov dlhodobé následky s dopady za hranicami ich mesta. Hráči sa budú musieť spoločne vysporiadať s globálnymi problémami, ako sú zmeny klímy, hľadanie obnoviteľných zdrojov, či následky prírodných katastrôf. Bude len na hráčoch, či sa rozhodnú súťažiť, alebo spolupracovať na budovaní sveta, ktorý bude rozkvitať, alebo naopak, mieriť do záhuby.

    Simulácia prebieha vo všetkých viditeľných aspektoch – Simíci v každom budú meste získavať prácu a zase o ňu prichádzať, kupovať domy, prosperovať, alebo mesto ekonomicky zaťažia. SimCity je budovateľskou stratégiou, kde každá voľba prinesie efekt v podobe zmeny charakteru mesta, stavu celého regiónu, a dokonca ovplyvní i ostatných. Hráči získajú možnosť budovať vizuálne a funkčné originálne mestá s atmosférou podľa ich vlastných rozhodnutí. SimCity patrí medzi popredné série mestských budovateľských stratégií.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel