Someday You'll Return
PC

(5x)
31,50
Nákupom získate 1,26 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: SteamSteamŠtítky: Hororové, Logické, Psychologické, Hľadanie predmetov
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32663
  • XZONE EDÍCIA OBSAHUJE

    - steam kľúč na stiahnutie hry Someday You'll Return
    - zberateľské balenie s miniartbookom
    - mapu herného sveta
    - pohľadnicu, ktorá sa objaví v hre
    - nášivku turistického oddielu Stely
    - exkluzívny turistický denník od spoločnosti Wander Book
    - exkluzívnu turistickú vizitku od spoločnosti Wander Book
    - kódovaciu kartičku, ktorá vám pomôže s hádankami v hre


    Someday You'll Return (PC)


    Vydajte sa nájsť svoju dcéru vo výpravnom príbehovom horore z pohľadu prvej osoby Someday You'll Return v úlohe zúfalého otca. České herné štúdio CBE Software hru zasadilo do prostredia inšpirovaného českou prírodou a zasadilo do neho mnoho reálnych miest, ktoré môžete navštíviť aj v skutočnosti. Hľadanie začína práve teraz a tu!

    OTCOVSKÁ LÁSKA
    V hre sa ujmete úlohy Daniela, Stelinho otca, ktorý je nútený okolnosťami sa vrátiť do miest, do ktorých prisahal, že sa nevráti. V lesoch narazí na podivných ľudí, pokúšajúcich sa mu pomôcť pochopiť dôvody Stelinho úteku. Someday You'll Return rozvíja intímny koncept rodičovského strachu, klamstiev a odmietania prijať zodpovednosť za svoju minulosť. Kým príbeh obsahuje silné hororové elementy, nie je úplne vždy jasné, kto je vlastne to najstrašnejšie monštrum v hre.

    Someday You'll Return (PC)

    AKO V SKUTOČNOSTI

    Hra Someday You'll Return sa odohráva v Českej republike, pričom neduplikuje miesta presne, ale vývojári v CBE Software sa snažia zachytiť atmosféru českej prírody. V hre sa tak objavujú známe miesta zasadené na virtuálnej mape a tak ich môžete navštíviť nielen v hre, ale tiež si môžete urobiť výlet osobne. Verného stvárnenia sa dočkali tiež typické české lesy, ponúkajúce unikátne prostredie odlišné od napr. Škandinávskych či Amerických.

    Someday You'll Return (PC)

    SLOVANSKÁ HISTÓRIA

    Dočkáme sa "polootvoreného" sveta s jasnými prvkami pomáhajúcimi v orientácii, kedy vývojári implementovali tiež populárne turistické značky, teda navigačný systém datujúci sa od konca 19. storočia. Hra celkovo vsádza na miestnu históriu a tak niektoré lokácie a legendy v hre sú naozaj prastaré, kedy ich zmienky spadajú do 9. storočia.

    Someday You'll Return (PC)

    VIAC NEŽ WALKING SIMULATOR

    Someday You'll Return ponúkne ďaleko viac, než len zážitok známy z "walking simulátorov". V hre je implementovaných tak niekoľko ďalších mechanik, zvyšujúcich variabilitu herného zážitku, či už s craftováním či bylinkárstvom v unikátnom rozhraní, či interakciou s herným svetom alebo mobilným telefónom, skrze ktorý môžete využívať GPS a komunikovať s ľuďmi cez SMS správy. Každá vaša akcie potom má dôsledok a ten sa prejaví v systéme Karmy. Tieto a ďalšie herné prvky (striedanie dňa s nocou, lezenie po skalách, stopovanie, stealth a ďalšie) prinesú jedinečnú hrateľnosť v krásnom prostredí českej krajiny s napínavým príbehom plným zvratov.

    Someday You'll Return (PC)
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (5)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Vynikající kousek. Připadal jsem si jako kdysi na vandrech a ještě okořeněno dobrým příběhem. Je nepřijatelné jak s tímto týmem šikovných vývojářů vyšplouchli.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Skvělá hra a proto je špatný pro vývojáře z CBE Software že ji ukradli piráti ještě před oficiálním vydáním a nebo snad v ten den.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Parádní příběh,zážitek ze hry atd. Edice se za ty peníze vyplatila :)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup

    No teda, po dlouhé době hra u které jsem měl pocit, že se sám řídím svým úsudkem, žádné vození za ruku, hra si s vámi hraje. Tajemství skrývá jak jen to jde, některá jsem ani neobjevil. Je důležité si promyslet kam půjdete a co uděláte, protože se také už nemusíte vrátit tam, odkud jste přišli. Svět skýtá nejeden zajímavý detail, který dodává na celkovém zážitku. A příběh, je souhrn dějových vektorů, které společně směřují k odhalení zahalené pravdy. Škoda jen, že se tím lesem nedá jen tak bezstarostně procházet, protože je k tomu jako stvořený.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Parádní hororová adventura, zasazená do nádherného prostředí české přírody. Nejedná se jen o walking simulator ale o opravdovou adventuru s hádankami a super příběhem.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel