Star Wars: Battlefront (Ultimate Edition)
PC

(1x)
32,99
Nákupom získate 0,66 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: EA appEA appŠtítky: FPS, Multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25484
  • Hrajte za kultové postavy sveta Star Wars, ako Darth Vader alebo Bobba Fett; Walker assasult - herný mód až pre 40 hráčov, v ktorom sa Rebeli za pomoci bombardérov Y-wing snažia zastaviť útok imperiálnych strojov AT-AT; Supremacy - herný mód až pre 40 hráčov, kde vzdušné i pozemné jednotky Impéria a Rebelov bojujú o kontrolu nad 5 strategickými bodmi; Blast - klasický tímový deathmatch 10 vs. 10 so Star Wars zápletkou; Survival - singleplayerový mód, v ktorom sa hráč snaží zastaviť nápor nepriateľských jednotiek

    Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 3,3GHz, pamäť 8,0GB RAM, grafická karta s 2,0GB RAM (GeForce GTX 660 / Radeon HD 7850), 40,0GB voľno na disku, DVDROM, procesor Intel i3 6300T, vyžaduje 64 bit OS a pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Bojujte za najznámejších hrdinov a zloduchov galaxie, akými sú Darth Vader alebo Boba Fett. Stretnite sa s obľúbenými postavami z pôvodnej filmovej trilógie. Staňte sa hrdinom, alebo zloduchom. V hre Star Wars: Battlefront môžete ľubovoľne prepínať medzi pohľadom prvej a tretej osoby. Bojujte po boku kamaráta online, zdielajte odomknuté veci a kryte na bojisku jeden druhému chrbát. Bojujte za Impérium alebo Rebelov offline, a to buď sami, alebo s kamarátom, v rámci vytvorených misií.

    Pripravte sa na presun do jednej veľmi vzdialenej galaxie. Fotorealistická grafika a autentické zvukové efekty od talentovaného tímu štúdia DICE s prístupom k rekvizitám a lokalitám pôvodných filmov zo sveta Star Wars™. Zúčastnite sa bitiek na planétach Hoth, Endor, Tatooine a predtým nepreskúmanej planéte Sullust. Strieľajte z blasterov, riaďte speederbike, pilotujte snowspeeder, alebo veľte skupine AT-AT. Bojujte za osud galaxie.

    Battlefront je multiplayerová akčná hra, v ktorej je možné sa prepínať medzi pohľadom prvej a tretej osoby. Čakajú vás rozsiahle pozemné boje až pre 40 hráčov a boje pre menšie skupinky. Vo vzdušných súbojoch môžete pilotovať legendárne stroje typu Tie-fighter, alebo X-Wing. Multiplayerová hra ponúka množstvo herných módov, ako Walker Assault, Blast, Fighter Squadron a Supremacy. Hráčom, ktorí si chcú zmerať sily s počítačom ovládanými súpermi hra ponúka módy Survival, Battle alebo Trials, v ktorých môžu sami, alebo spoločne s kamarátmi bojovať za Impérium alebo Rebelov.

    ULTIMATE EDITION OBSAHUJE:
    - Hru Star Wars: Battlefront
    - Digitálny obsah z Deluxe Edition
    - Season pass (Battle of Jakku, Outer Rim, Bespin, Death Star, Rogue One: Scarif)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.sk)
    Overený nákup

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel