StarCraft II: Heart of the Swarm (Collectors Edition)
PC

40,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17454
  • Toto rozšírenie vyžaduje pôvodnú hru StarCraft II: Wings of Liberty, obsahuje kampaň za rasu Zergov a množstvo vylepšení do multiplayeru!

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 7600 GT/ Radeon X800 XT), 20,0GB voľno na disku, DVDROM, hra podporuje i počitače Macintosh, vyžaduje hru
    Sarah Kerrigan, kedysi Kráľovná čepelí - najobávanejšia bytosť v celej galaxii, je teraz uväznená v podzemných priestoroch tajného výskumného laboratória. Musí uniknúť, než ju dostanú teranskí zabijaci.
    Aj keď sa v prvej časti podarilo pomocou pradávneho artefaktu premeniť Kráľovnú čepelí späť na ľudskú bytosť, stále disponuje obrovskými schopnosťami a uchovala si spomienky na dni, kedy viedla roj i túžbu po pomste. Čaká ju cesta na miesto, kde by mohla založiť nový zergský roj.

    Príbehová časť hry obsahuje okolo 20 misií, pričom do väčšiny z nich zasiahne i sama Sarah Kerrigan. Práve jej prítomnosť bude v misiách jednou zo zásadných volieb ovplyvňujúcich samotný priebeh misie, bude totiž možné si zvoliť, akým spôsobom do nej zasiahne (tzv. Battle Focus).
    Počas kampane budú roj i jeho kráľovná postupne siliť - vďaka hlavným znakom zergov, nadmernému množeniu a evolúcii. Roj bude možné nielen šľachtiť (vyberať si akým smerom má mutovať), ale tiež vykonávať dielčie mutácie medzi misiami a tým roj pripraviť na budúce stretnutia
    Aj keď sa môže zdať roj silný, jeho cesta určite nebude jednoduchá, a i na Sarah Kerrigan čakajú protivníci, ktorí sa s ňou nebudú maznať.

    V multiplayeri sa dočkáme nových a inovovaných jednotiek, ktoré umožnia vytváranie nových stratégií. Súčasťou Heart of the Swarm sú tiež nové oficiálne mapy obsahujúce ďalšie prostredia a herné prvky.
    Vylepšenia tiež dostanú i komunitné funkcie. Tie umožnia vytváranie skupín a klanov, v ktorých spolu budete môcť súkromne rozprávať. Bude tiež možné hrať na rebríčku ľubovoľného regiónu bez ohľadu na jazykové nastavenia. Bude možné pokračovať v hre z uloženej pozície - napr. vyskúšať si dohrať súboj medzi slávnymi hráčmi. Pôjde už obnoviť multiplayerové hry prerušené napríklad výpadkom pripojenia alebo hardvérovým zlyhaním.

    StarCraft II: Heart of the Swarm (Collectors Edition)

    Obsah Collectors Edition:
    • Originálna hra StarCraft II: Zerg - Heart of the Swarm (PC/MAC)
    • DVD a Blu-Ray s dokumentmi o tvorbe hry
    • CD Soundtrack
    • Art knižka s náčrtkami a obrázkami z hry
    • Podložka pod myš s motívom hry
    • 3 nové portréty do hry
    • Maznáčik do hry World of Warcraft "Pet Baneling"
    • Krídla a vlajka do hry Diablo III
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel