Tale of a Hero CZ
PC

(2x)
3,70
Nákupom získate 0,07 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 13934
  • Klasická point and click adventúra.; Poradie riešených úloh nie je striktne lineárne.; 110 herných obrazoviek v 1024x768 plných drobných animácií.; 3D postavy na predrenderovanom pozadí.; 15 neobvyklých a osobitých charakterov.; Cez 100 normostrán vetvených dialógov.; Profesionálny dabing.; Pôvodné zvukové efekty vyrobené na mieru.; Atmosférická hudba.; Žiadne umieranie, žiadne slider-puzzle k riešeniu, žiadne akčné sekvencie.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1,3GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 2,5GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry

    Ponorte sa do príbehu istého Olafa, syna najväčšieho z hrdinov Zeleného kráľovstva, ktorý bol z dvora vyhostený potom, čo odmietol viesť vojnu len kvôli kráľovej urazenej hrdosti. Skoro potom Olafova matka zomrela a chlapec bol vychovávaný svojim otcom, ktorý ho viedol k tomu, aby pomáhal druhým, vedel bojovať, bol udatný, skrátka aby z neho bol dobrý človek.

    Keď bolo Olafovi 20, tak mu otec zomrel a z Olafa sa stal rybár. Takto to tiahol celých 5 rokov, než sa zamiloval do dcéry krčmára, ktorú si napokon aj vzal. Nasledovalo ďalších pár rokov spokojného života, ktorý však skončil vo chvíli, keď za Olafem prišla stará bosorka so správou od dvorného mága. Stálo v nej, že sa po 30 rokoch spánku zobudil snežný obor Krugell, ktorého brata – ohnivého draka – zabil kedysi Olafov otec na žiadosť kráľa. Krugell sa chce pomstiť a okrem princezny, ktorú už uniesol, hľadá Olafa a všetkých jeho príbuzných, aby sa na nich pomstil za Olafovho otca.

    Hlavný hrdina má teraz na výber. Buď sa schová, alebo pohne zadkom a niečo vymyslí, aby zachránil nielen seba, ale aj princeznú, ktorá kedysi ako jediná bránila Olafovho otca, keď ho kráľ dal vyhodiť zo svojho dvora. Ostatne s princeznou je spojený ďalší problém. Ako asi Olaf svojej manželke vysvetlí, že sa vydáva na dobrodružstvo, ktoré má za cieľ záchranu inej ženy – princezny. To rozhodne nebude jednoduché :o) .

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Zajímavý příběh,krásná grafika,nízké hardwarové nároky,výborný český dabing,vhodné i pro malé děti,zajímavá prostředí a tvorové,občas i vtipné dialogy,žádné technické chyby a bugy oproti předchozím hrám od Future games.
    • Krátká herní doba,začátek a zakončení odflaknuto.

    Další skvělá hra od tvůrcu Posla smrti,Nibiru a Zatracenců.Hra je plna fantastických postav s pohádkovým příběhem bez násilí a umírání.Stojí zato ji vyzkoušet.

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • Humorné zpracování hry
    • Neustále bylo co řešit
    • Příběh
    • Žádné jsem neobjevila, pokud tedy pominu trochu useknutý úvod a ukončení, ale hře samotné to vůbec nebylo na škodu.

    Celkově jsem se u hry velmi pobavila a hrála jsem ji po večerech asi 14 dní, což je docela dlouho

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel