Konzola Nintendo 3DS XL (čierno-strieborná) + Mario Kart 7
WII

186,90
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Nintendo 3DS, Herné konzoly
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19248
  • Konzola Nintendo 3DS XL (čierno - strieborná) + predinštalovaná digitálna kópia hry Mario Kart 7.

    Model XL sa od štandardnej konzoly 3DS odlišuje väčšou obrazovkou i dlhšou výdržou batérie.

    Balenie neobsahuje AC adaptér!
    (Možno dokúpiť samostatne).

    Prvý prenosný 3D herný systém bez okuliarov, ktorý je vybavený dvomi obrazovkami, pričom jedna je dotyková a to nielen perom, ale i prstami. Ďalšou novinkou je tiež kruhový ovládač zaisťujúci plynulý smer v 360° a predovšetkým nová hardwarová výbava konzoly.

    2 displeje + 3D
    Spodný dotykový displej je možné ovládať prstami, alebo teleskopickým stylusom. Na vrchnom displeji sa zobrazujú trojrozmerné obrazy, a to bez potreby okuliarov. Na hernej konzole sa tiež nachádza ovládač na reguláciu hĺbky obrazu (Depth Slider), ktorý umožňuje individuálne nastavenie 3D efektu presne podľa želania. Vďaka tomuto ovládaču je možné hĺbku 3D nastaviť buď na maximum, trojrozmerný efekt zjemniť, alebo ho podľa potreby hráča úplne vypnúť.

    Kruhový ovládač
    Okrem už skôr známych ovládačov z predošlých generácií prenosnej konzoly DS, ako sú krížový ovládač, či samostatné tlačidlá v dolnej časti konzoly, má Nintendo 3DS navyše i kruhový ovládač (Circle Pad), ktorý umožňuje pohľad okolo celej osy hráča, teda v rozmedzí 360°. Práve táto funkcionalita prináša ojedinelý herný zážitok bez akýchkoľvek obmedzení, ktorý je pri hraní hier v treťom rozmere nepostrádateľný.

    Vstavaný pohybový senzor a gyroskop
    Dokážu reagovať na pohyby a napríklad i nakloniť pohľad, takže či už hráč konzolu nakláňa zo strany na stranu, alebo ňou hýbe nahor a nadol, Nintendo 3DS okamžite reaguje.

    StrettPass
    Hráči, ktorí na svojej konzole zapnú aplikáciu StreetPass, si s ďalšími hráčmi, ktorých stretnú na ulici, môžu vymieňať informácie o odohraných hrách, či osobnom postupe v hre. StreetPass rovnako umožňuje výmenu postavičiek Mii, herných máp, najvyšších dosiahnutých skóre, alebo personalizovaných postáv z hier.

    SpotPass
    Aplikácia SpotPass umožní pripojiť sa na verejné wi-fi siete, či na bezdrôtový internet doma, a to i v okamihu, kedy je Konzola uvedená do režimu spánku. Zakaždým, keď sa pripojí k internetu, sa do konzoly automaticky začne sťahovať nový, bonusový obsah a aktualizácie.

    Fotoaparát
    Nintendo 3DS disponuje celkovo 3 fotoaparátmi: jeden je vo vnútri a mieri priamo na hráča, ďalšie 2 sa nachádzajú v hornej časti vonkajšieho plášťa a ich šošovky sú nastavené v smere pohľadu hráča. Práve tieto vonkajšie fotoaparáty vedia vykonávať trojrozmerné fotografie. Softwarom nainštalovaným v konzole je možné 3D fotky upravovať a následne ich využiť pri rovnako predinštalovanej hre Face Raiders, kde strielate po karikatúrach vami urobených fotografií.

    3D zvuk
    Vďaka tejto aplikácii sa Nintendo 3DS stáva nepostrádateľným hudobným prehrávačom, ktorý podporuje súbory vo formátoch MP3 a AAC. Okrem toho umožňuje táto funkcionalita i úpravu, či už hudobných súborov, alebo užívateľom priamo do konzoly nahraných zvukov. Pre hráčov bude tiež k dispozícii vylepšený internetový prehliadač, ktorý bude na stiahnutie cez aktualizácie konzoly.

    Mii Maker
    Aplikácia Mii Maker ponúka ešte širšie možnosti personalizácie postavičiek Mii, ako tomu bolo doposiaľ na domácej konzole Nintedo Wii. Nielen, že si hráči môžu svoje Mii importovať z Wii do konzoly Nintendo 3DS (s použitím SD karty), hlavne sa ale môžu vyfotiť vstavaným fotoaparátom a Mii Maker obrázok automaticky pretvorí na postavičku Mii. Hráči si dokonca môžu svoje Mii uložiť na SD kartu ako obrázok a následne ho využívať i v iných aplikáciách a službách, ako je napríklad Facebook alebo Twitter.

    AR Games
    Prezrite si kartičky AR Cards cez fotoaparát umiestnený na vnútornom plášti Nintenda 3DS a vstúpte do neuveriteľného sveta rozšírenej reality. Miesto, kde sa práve nachádzate (napr. vaša kuchyňa), sa v okamihu premení na herný svet.

    Rodičovský zámok
    Konzola disponuje i rodičovským zámkom. Vďaka nemu je možné obmedziť prístup na internet alebo niektoré funkcionality podporované bezdrôtovým internetom. Zadaním PIN kódu môžu rodičia malých detí úplne vypnúť trojrozmerné zobrazovanie alebo časovo obmedziť dobu, ktorú dieťa hraním na konzole strávi.

    Online funkcie
    Priaznivcov hrania online určite poteší, že kódy konzol už nie sú závislé na jednotlivých hrách, ale sa vzťahujú priamo na konzolu. Pokiaľ si teda hráči raz vymenia svoje hardwarové kódy, kedykoľvek potom môžu otvoriť zoznam svojich priateľov a zistiť, kto je online alebo čo práve hrá.

    Kompatibilita starších hier
    Nintendo 3DS je rovnako kompatibilné so staršími hrami vyvinutými pre minulé generácie DS konzol. Pri týchto hrách na SD kartách sa ale pochopiteľne nebude trojrozmerný efekt zobrazovať. Nový prenosný herný systém obsahuje otvor na SD karty a súčasťou balenia je i externá SD pamäť o veľkosti 2GB (majitelia však môžu vložiť do konzoly väčšiu pamäťovú kartu).

    TECHNICKÉ PARAMETRE

    LCD OBRAZOVKY
    3D obrazovka:
    Širokouhlé LCD s funkcionalitou 3D bez okuliarov
    Zobrazuje približne 16,77 mil. farieb
    Uhlopriečka 3,53 palcov (76,8 x 46,08 mm) / 800 x 240 px.
    Zobrazenie 3D je viditeľné pri rozdelení 800 px na 400 px pre ľavé oko a 400 px pre pravé oko
    Dotykový displej:
    LCD obrazovka so vstavanou dotykovou technológiou
    Zobrazuje približne 16,77 mil. farieb
    Uhlopriečka 3,02 palcov (61,44 x 46,08 mm) / 320 x 240 px

    NAPÁJANIE
    AC adaptér (WAP-002 (EUR))
    Balíček Nintendo 3DS Battery Pack (CTR-003
    VSTUPY/VÝSTUPY
    Slot na karty s hrami, slot na SD karty, nabíjačka, vstup pre AC adaptér, vstup pre audio (stereo výstup)

    FOTOAPARÁT
    Šošovky: Ostrenie na jednotlivé body (Single Focus)
    Obrazový procesor: CMOS
    Rozlíšenie: približne 300.000 px

    ĎALŠIE ŠPECIFIKÁCIE
    Rozmery: 93 x 156 x 22 mm
    Váha: približne 235 g (zahŕňa balíček batérií, stylus a SD kartu)
    Doba nabíjania: približne 3,5 hod.
    Kapacita batérií: hranie Nintendo 3DS hier a používanie softwaru a aplikácií: 3,5 – 6,5 hod.
    Používanie Nintendo DS softwaru a hranie hier: 6 – 10 hod.
    Upozornenie: výdrž batérií sa mení v súvislosti s prostredím a používaným sotwarom.

    Upozornenie pre deti mladšie ako 6 rokov:
    Deťom mladším ako 6 rokov môže užívanie 3D funkcionality poškodiť zrak. Zobrazovať obsah v 3D by preto mali iba deti staršie ako 6 rokov. Rodičia, alebo zákonní zástupcovia detí mladších ako 6 rokov, môžu zakázať obsah v 3D použitím vstavaného rodičovského zámku. Ďalšie informácie o trojrozmernom zobrazení nájdete v úvodnom obrazovom popise konzoly Nintendo 3DS.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel