The Sims 2: Ve světě podnikání
PC

13,60
Nákupom získate 0,54 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21338
  • 3.datadisk - tentoraz s tematikou podnikania
    Vytvorte úspešný obchod.; Staňte sa šéfom.; Naučte sa ako sa podniká.; Premeňte talent na peniaze.; Užite si viac než 125 nových objektov.

    Minimálne požiadavky

    Na hranie musíte vlastniť originálnu hru The Sims 2

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Tretí datadisk pre simuláciu The Sims 2, ktorý vám ponúka možnosť prevádzkovať so simíkmi podnikanie všetkého druhu vrátane vlastného módneho salónu, salónu krásy, kvetinárstva, obchodu s elektronikou, reštaurácie, fast food reťazca a ďalších zariadení. Možnosti sú pomerne široké a prostriedok k sebarealizacií podnikateľských plánov by si tak mal v datadisku nájsť viac-menej každý.

    Podnikanie v hre prebieha do značnej miery ako v skutočnosti. Je teda potreba najať personál s odpovedajúcimí schopnosťami, aby sa staral o výrobu, predaj, alebo lákal zákazníkov. Zamestnancov si treba však tiež strážiť. Vždy sa nájde čierna ovca v podobe lenivca, ktorý sa miesto práce veľmi rád zašíva. Pokiaľ niekoho podobného vo svojom podniku objavíte, je treba zjednať poriadok, čo znamená dať mu padáka. V podobnom duchu, alebo opačne je však treba zachádzať aj s pracovitými zamestnancami. Je treba ich motivovať zvýšením platu, alebo rovno povýšením. S tým ako bude podnik rásť, sa časom objaví aj potreba zástupcu v podobe manažéra, ktorý sa postará, aby business šliapal tak ako má a podnik nielen prosperoval, ale tiež ďalej rástol až do netušených rozmerov.

    Každý dobrý podnikateľ musí vedieť jednať so zákazníkmi a ani tu tomu nie je inak. Je treba preto rozlišovať niekoľko druhov zákazníkov a podľa toho k nim aj voliť prístup. Niektorí si dlho radi prezerajú a rozmýšľajú, iní sú pri nákupe neradi obťažovaní pýtaním sa na pomoc a niektorí po tom túžia. Sú aj takí, ktorí zasa neradi na čokoľvek čakajú a v nestráženom okamihu sú schopný nakúpiť množstvo zbytočností. Jednanie so zákazníkom je skrátka mágia, rovnako ako stanovovanie a úprava ceny. Je treba ovládnuť umenie nastaviť správnu cenu v správnom čase. Zľava, či naopak citlivé zvýšenie ceny, môže priniesť ako obľubu u zákazníkov, tak veľa zelených papierikov do pokladne.

    Tretí datadisk prináša okrem iného aj množstvo nových motivácií a schopností pre každého sima. Schopnosti možno navyše tréningom rozvíjať až k dokonalosti, za ktorú sa platí. V tomto prípade však budú platiť zákazníci, aspoň pokiaľ ovládnete umenie výroby drahých predmetov, či tovaru.

    Rovnako ako všetky predošlé datadisky prichádza aj tento s veľkým množstvom nových objektov a predmetov, ktoré však viac než pre úpravu domu poslúžia pre podnikanie, respektíve k odpovedajúcej dekorácii vlastnej predajne, ktorá pri lákaní zákazníkov hrá tiež veľmi dôležitú úlohu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel