The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
X360

17,80
Nákupom získate 0,36 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15600
  • Hrajte za Tintina, Filutu, kapitána Haddocka alebo tri ďalšie postavy s unikátnymi osobnosťami a schopnosťami; Precestujte svet a objavte viac než 20 prostredí nielen z filmu. Tešiť sa môžete na loď kapitána Haddocka, Karaboudjan, mesiacom osvietené púšte severnej Sahary, exotické mesto Bagghar a ďalšie; Hrajte sami a prežite znovu hlavné okamihy filmu v rôznych podobách od skákania, cez šermiarske súboje, po pilotovanie lietadla; Zdielajte zábavu v kooperatívnom režime pre 2 hráčov. Spojte sa s priateľmi a spoločne príďte všetkým záhadám na kĺb! Experimentujte s novými schopnosťami svojich postáv, zbierajte poklady, získajte prevleky a odomykajte nové mapy; Súťažte v režime výzvy. Ak sa chcete zapotiť, zahrajte si proti počítaču niekoľko špeciálne navrhnutých výziev; Viac než 20 hodín zábavy
    Chopte sa úlohy Tintina, neohrozeného reportéra a hrdinu z akcie nabitého filmu Tintinove dobrodružstvá od Stevena Spielberga. Hra bola vyvíjaná v úzkej spolupráci s filmovým tímom, a tak môže ponúknuť autentický zážitok z okúzlujúcich prostredí a postáv filmu.

    Na hráča čaká nekončiaca akcia a dobrodružstvo pri vyšetrovaní záhady storočia, ktoré ho môže priviesť k jednému z najväčších potopených pokladov sveta. Putovanie ale nebude ľahké, a tak sa hráči spoja so šikovným psom Filutom a kapitánom Haddockom, aby porazili chamtivých zberateľov umenia, stelených priekupníkov zbraní a ďalších zlosynov, ktorí sa snažia odhaliť pravdu o Tajomstve Jednorožca.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel