The Sims 4 CZ + The Sims 4: Psi a Kočky CZ
PC

55,60
Nákupom získate 0,56 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: EA appEA appDoporučený vek: Od 12 rokov
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27431
Hra je tiež dostupná pre:  PCXBOX
  • BALENIE OBSAHUJE

    - základnú hru The Sims 4
    - rozšírenie Psi a Kočky

    Prevezmite kontrolu: vytvárajte a ovládajte postavy vo virtuálnom svete, kde neplatia žiadne pravidlá. Dajte voľnosť svojej kreativite a vdýchnite každému Simíkovi jedinečný vzhľad i osobnosť a zariaďte im dokonalé bývania. Rozvíjajte vzťahy svojich Simíkov, pomôžte im s kariérou a preskúmajte nové svety.

    VYTVORTE SI JEDINEČNÝCH SIMÍKOV
    Vytvárajte kopu jedinečných Simíkov s rôznym vzhľadom, silnou osobnosťou a úplne novými emóciami. Vytvárajte svojich Simíkov pomocou nového prepracovaného nástroja Vytvoriť Simíka a potom im vyberte účes, štýl chôdze a oblečenia. Dajte ich životom zmysel a vyberte im vlastnosti a ašpirácie. Môžete tak ovplyvniť ich myseľ, telo i dušu.

    The Sims 4 (PS4)

    VYTVORTE IM DOKONALÉ BÝVANIE
    Ľahko svojim Simíkom postavte a zariaďte bývanie pomocou nového režimu stavba založeného na jednotlivých miestnostiach. Postavte si dom snov: začnite pôdorysom, vyberte nábytok a upravte aj okolie. Dokonca si môžete doma postaviť aj bazén alebo suterén!

    The Sims 4 (PS4)

    PRESKÚMAJTE ŽIVÉ SVETY
    Cestujte medzi svetmi, preskúmajte jedinečné susedstvá a objavujte zaujímavé podniky. Simíkovia tak môžu spoznať nových ľudí, rozšíriť si svoj spoločenský okruh, tráviť čas s kamarátmi v parku alebo hľadať a zbierať nové zábavné predmety.

    The Sims 4 (PS4)

    HRAJTE SA SO ŽIVOTOM
    Majte pod kontrolou zaujímavé a zábavné momenty v životoch svojich Simíkov, ktoré môžu vzísť z ich vzťahov alebo napríklad z kariéry. Vaše rozhodnutie ovplyvní ich životy od narodenia až po dospelosť. Rozvíjajte zručnosti svojich Simíkov a nechajte ich venovať sa novým koníčkom.

    The Sims 4 (PS4)

    PSI A MAČKY
    Kúpte svojim Simíkom psíka alebo mačku v novom rozšírení pre The Sims 4 a zmeňte tak ich každodenný život. Alebo sa o miláčikov starajte v úlohe veterinára a prevádzkujte vlastnú kliniku v nádhernom prístavnom svete, kde vaši Simíkovia aj ich miláčikovia majú neustále čo objavovať.



    VYTVORTE SI PSY A MAČKY
    Pomocou prepracovaného nástroja "Vytvoriť maznáčika" vyjadrite svoju kreativitu a vytvorte Simíkom dokonalé psy, mačky, šteniatka alebo mačiatka. Na výber máte z veľkej škály plemien, ktorým môžete vdýchnuť osobnosť a priamo manipulovať s ich rysmi. Ľahko im upravujte srsť jedinečnými vzormi a vytvorte si miláčikov zo skutočného sveta, miláčikov, po ktorých ste vždy túžili, alebo ešte niečo speciálnejšie. Úplne prvýkrát môžete doladiť ich vzhľad výrazným oblečením a doplnkami.

    The Sims 4: Psi a kočky (datadisk) (PC)

    VYTVORTE SI PUTO
    Užívajte si spoločnosť a zábavu, ktorú chlpatí miláčikovia do života vašich Simíkov prinášajú. Psy a mačky majú svoju vlastnú hlavu a na základe každodenných interakcií si so Simíkmi vytvárajú špeciálny vzťah. Vaši Simíkovia sa o miláčikov môžu starať, trénovať ich a hrať sa s nimi hry, zatiaľ čo ich náprotivky prejavujú jedinečné a občas aj trochu zvláštne zvieracie správanie.

    The Sims 4: Psi a kočky (datadisk) (PC)

    VLASTNÁ KLINIKA
    Postavte si veterinárnu kliniku, najmite vhodný personál a vybudujte si kariéru najlepšieho zvieracieho doktora v meste. Budete rozhodovať o každodenných prevádzkových záležitostiach: od služieb, ktoré budete ponúkať, až po ich cenu. Vaši Simíkovia môžu miláčikov diagnostikovať a liečiť. K slovu prídu naliehavé operácie aj likvidácie bĺch a ďalších neduhov jednoduchými liekmi.

    The Sims 4: Psi a kočky (datadisk) (PC)

    BRINDLETON BAY
    Preskúmajte pobrežie Brindleton Bay, čo je nový svet, kde sa vaši Simíkovia a ich miláčikovia môžu usadiť a užívať si vonkajšie aktivity. Cvičte aportovanie, vydajte sa na prechádzku k majáku, zájdite do parku a postavte si prekážkovú dráhu alebo sa oboznámte s miestnymi Simíkmi, ktorí tiež milujú svojich miláčikov. Poobzerajte sa tiež po túlavých zvieratkách, ktoré si vaši Simíkovia môžu odviesť domov.

    The Sims 4: Psi a kočky (datadisk) (PC)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz