Inazuma Eleven: Go Chrono Stones - Wildfire
3DS

36,70
Nákupom získate 0,73 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20259
  • Arion Sherwind a jeho priatelia zo slávneho futbalového tímu sú späť v novom dobrodružstve, ale už to nebude rovnaké ako v Raimon Junior High. Arion sa ocitá vo svete bez futbalu a musí vyriešiť jeho záhadné zmiznutie. Cestujte s ním v čase a vytvorte dokonalú jedenástku, ktorá privedie futbal späť.

    Príbeh začína šokom Arioan Sherwinda kvôli zisteniu, že sú legendárne futbalové činy Raimon Junior High z ničoho nič neznáme. Kde kedysi stál mocný futbalový štadión, teraz leží baseballové ihrisko. Deti, ktoré kedysi kopali loptu na ulici, majú teraz plné ruky práce s basketbalom, gymnastikou, hudbou a kaligrafiou. V paralelnom svete, kde futbal prestal existovať, musí Arion zistiť, čo sa stalo s "krásnou hrou". Musí riešiť temné zámery El Dorado - svetovej vládnucej rady - a čeliť ničiteľom, ktorí ohýbajú čas, za účelom navrátenia futbalu do sveta.

    Vzrušujúce nové herné inovácie majú premiéru v hrách Inazuma Eleven Go Chrono Stones: Wildfire a Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash. Pri prvom pohľade na nový titul série Inazuma je novinkou funkcia Miximax, kedy môže jeden hráč zlúčiť svoju auru s ďalším hráčom, aby sa stal ešte silnejším. Miximax ponúka potenciál pre bezpočet kombinácií zručností hráčov a zlepšovanie štatistík. Keď toto navyše hráč skombinuje s novým "brnením" fighting Spirits, Inazuma Eleven Go Chrono Stones: Wildfire a Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash ponúknu najucelenejšie teambuildingové možnosti, aké boli doteraz v sérii vidieť.

    Systém Fighting Spirit umožní špeciálne pohyby a výrazne zvýši hráčove štatistiky, ktoré pomôžu v priebehu zápasov. Fighting Spirits obklopujú telo hráčov ako klasické brnenie, zároveň sú všetky hráčove schopnosti výrazne lepšie a špeciálne pohyby sa stávajú ešte silnejšími.

    Séria Izanuma (ktorej známkou je exkluzívny obsah, jedinečný pre každú verziu) sa vracia, spolu s rôznymi príbehovými udalosťami, postavami, predmety a cutsenami exkluzívne pre každý titul. Rovnako ako v predchádzajúcich častiach môžu hrať zápas spoločne až štyri osoby cez Wi-Fi. Po uvedení na trh bude sprístupnené viacej postáv a predmetov na stiahnutie, čo umožní hráčom vytvoriť ešte silnejšie tím.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz