Inazuma Eleven: Go Chrono Stones - Wildfire
3DS

36,70
Nákupom získate 0,73 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20259
  • Arion Sherwind a jeho priatelia zo slávneho futbalového tímu sú späť v novom dobrodružstve, ale už to nebude rovnaké ako v Raimon Junior High. Arion sa ocitá vo svete bez futbalu a musí vyriešiť jeho záhadné zmiznutie. Cestujte s ním v čase a vytvorte dokonalú jedenástku, ktorá privedie futbal späť.

    Príbeh začína šokom Arioan Sherwinda kvôli zisteniu, že sú legendárne futbalové činy Raimon Junior High z ničoho nič neznáme. Kde kedysi stál mocný futbalový štadión, teraz leží baseballové ihrisko. Deti, ktoré kedysi kopali loptu na ulici, majú teraz plné ruky práce s basketbalom, gymnastikou, hudbou a kaligrafiou. V paralelnom svete, kde futbal prestal existovať, musí Arion zistiť, čo sa stalo s "krásnou hrou". Musí riešiť temné zámery El Dorado - svetovej vládnucej rady - a čeliť ničiteľom, ktorí ohýbajú čas, za účelom navrátenia futbalu do sveta.

    Vzrušujúce nové herné inovácie majú premiéru v hrách Inazuma Eleven Go Chrono Stones: Wildfire a Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash. Pri prvom pohľade na nový titul série Inazuma je novinkou funkcia Miximax, kedy môže jeden hráč zlúčiť svoju auru s ďalším hráčom, aby sa stal ešte silnejším. Miximax ponúka potenciál pre bezpočet kombinácií zručností hráčov a zlepšovanie štatistík. Keď toto navyše hráč skombinuje s novým "brnením" fighting Spirits, Inazuma Eleven Go Chrono Stones: Wildfire a Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash ponúknu najucelenejšie teambuildingové možnosti, aké boli doteraz v sérii vidieť.

    Systém Fighting Spirit umožní špeciálne pohyby a výrazne zvýši hráčove štatistiky, ktoré pomôžu v priebehu zápasov. Fighting Spirits obklopujú telo hráčov ako klasické brnenie, zároveň sú všetky hráčove schopnosti výrazne lepšie a špeciálne pohyby sa stávajú ešte silnejšími.

    Séria Izanuma (ktorej známkou je exkluzívny obsah, jedinečný pre každú verziu) sa vracia, spolu s rôznymi príbehovými udalosťami, postavami, predmety a cutsenami exkluzívne pre každý titul. Rovnako ako v predchádzajúcich častiach môžu hrať zápas spoločne až štyri osoby cez Wi-Fi. Po uvedení na trh bude sprístupnené viacej postáv a predmetov na stiahnutie, čo umožní hráčom vytvoriť ešte silnejšie tím.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel