XBOX 360 Controller (Battlefield 4 Limited Edition)
X360

39,90
Nákupom získate 1,60 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23121
  • Pozinkované spúšte (triggers); Vylepšená analógová páčka s funkciou SmartTrack™ pre lepší výkon a presnejšie ovládanie; Dve multifunkčné programovateľné kolieska dokážu spustiť až 6 rôznych akcií; Podsvietené logo Battlefield 4; Napájací kábel je odpojiteľný - s odpojeným káblom gamepad samozrejme nefunguje; Konektor pre slúchadlá a tradičné rozloženie tlačidiel, tak ako sú na všetkých Xbox 360 gamepadoch od Microsoftu
    Herný drôtový ovládač pre XBOX 360 s oficiálnou licenciou Battlefield 4. Navrhnutý firmou PDP obsahuje ako klasické funkcie, tak i radu vylepšení, ktoré ocenia predovšetkým hráči strielačiek.

    Gamepad má uprostred logo Battlefield 4, ktoré pri zapnutí svieti. Pre strielačky sú upravené spúšte (triggery), ktoré sú pokovované, majú väčší odpor a vernejšie simulujú pocit spúšte na zbrani. Povrch gamepadu je ľahko pogumovaný pre dobré držanie a analógové páčky sú veľmi presné. Na zadnej strane nájdete programovacie tlačidlo a 2 multifunkčné kolieska, ktoré vám umožní naprogramovať až 6 akcií. Každé koliesko je možné posunúť nahor, nadol a stlačiť - to sú teda 2x3 rôzne akcie, ktoré si môžete dopredu naprogramovať a spúšťať pri hraní bez toho ani čo by ste museli presúvať prsty z hlavných ovládacích tlačidiel.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel