The Sims 4: Život na Ostrově (datadisk)
PC

(1x)
17,99 37,99 €

Zľava platí do 14.4.2024 alebo vypredania

Nákupom získate 0,36 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: EA appEA appDoporučený vek: Od 12 rokov
Typ hry: Hra pre jedného hráča, DLC
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30669
  • K hraniu je vyžadovaná základná hra The Sims 4. Balenie neobsahuje DVD disk, je tam kód na aktivovanie v službe Origin.


    Preskúmajte v rozšírení The Sims 4 Život na Ostrově bezstarostný svet zaliaty slnkom, pieskom a nekončiacou zábavou, kde si vaši Simíkovia vytvoria vlastný raj. Či už sa vaši Simíkovia chcú zapojiť do ochrany prírody alebo radi bývajú mimo civilizácie, tu s tým môžu začať a vychutnať si všetko, čo táto jedinečná kultúra ponúka. Užívajte si tradičné udalosti, oblečte sa do miestneho oblečenia alebo si dajte lahodný nápoj z piepra - kavu. To všetko patrí k ostrovnému životu na Sulani.

    RELAX
    Vitajte v Sulani, kde slniečko krásne svieti a noci sú tu absolútne pohodové. Napnite plachty a vyplávajte do trblietavých vôd vo svojej ostrovnej kanoe, zaplávajte si do sýtosti a preskúmajte vo svojom plavidle okolie. Postavte veľkolepý hrad z piesku, opaľujte sa, a dokonca sa môžete stretnúť aj s morskou pannou!

    ZAPOJTE SA A POMÁHAJTE
    Pridajte sa k ochrancom prírody, zbavte pláže odpadkov a sledujte, ako s pomocou vašich Simíkov celý ostrov rozkvitne. Vyrazte na vlny a vydajte sa na kariérnu dráhu rybárov alebo potápačov alebo sa staňte plavčíkom a starajte sa o bezpečie miestnych na plážach. Nechcete stálu prácu? Žiadny problém! Simíci tu môžu chodiť na brigády alebo si na živobytie zarobiť rybárčením.

    MIESTNA KULTÚRA
    Tradície sú na Sulani hlboko zakorenené a vaši Simíkovia si môžu vychutnať všetko, čo ponúkajú. Ponorte svojich Simíkov do nového životného štýlu: vezmite ich na grilovanie pri ohnisku, zoznámte ich s miestnym folklórom, nechajte ich ochutnať tropické pochúťky a pohovorte si s predkami z ostrova.

    OSTROVNÝ ŠTÝL
    Navlečte Simíkov do tropických hávov inšpirovaných slnkom, pieskom a vlnami. Alebo sa pripravte na vodnú zábavu, ako je šnorchlovanie a plávanie. Zariaďte si rustikálnu oázu predmety do domácnosti a odreagujte sa v tiki bare. Keď žijete na ostrove, všetko je úplne v pohode (len si dávajte pozor na spáleniny od slniečka).

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Dodatek je skvělý, konečně po dlouhé době nějaký dodatek, ve kterém nedostanete jednom 10 kusů nábytku a pár nových interakcí. ;-)

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel