Tom Clancys Rainbow Six: Lockdown EN
PC

36,99
Nákupom získate 0,74 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Taktické
Kód produktu: 11695
  • V pasci!

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, procesor 1,5GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 7,0GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta Ati Radeon 8500 a vyššia alebo nVidia GeForce 3 a vyššia (GeForce 4MX nie je podporovaná)

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Po niekoľkých protiteroristických zasiahnutiach odhalí tým Rainbow plán teroristickej skupiny GLF, vypustiť nanotechnologický vírus. GLF má veľa buniek po celom svete a tak by mal taký útok hrozné následky. Na prekazenie tohto plánu nemajú však veľa času. Nepriateľ je navyše veľmi silný a odhodlaný. Má špičkové vybavenie a používa proti špeciálnym jednotkám ich vlastnú taktiku. Tým Rainbow sa sám stáva terčom útokov GLF a niektorých jeho členovia má v zajatí a mučí ich. Tým Rainbow sa musí postaviť svojmu doposiaľ najhoršiemu nepriateľovi a to navyše značne slabý. Teraz už nejde len o životy tých druhých, teraz ide o záchranu samotného týmu Rainbow.

    V novej epizóde sa opäť staviate do čela elitného protiteroristického týmu Rainbow a je jasné že sa tu objaví všetko to, čo robí sériu Rainbow Six tak populárnu. Príbeh je snáď ešte napínavejší ako inokedy a dočkáte sa aj niekoľkých nových zbraní. Hráči si budú môcť zahrať za dvoch členov týmu Rainbow: Dinga Chaveze, nebojácneho veliteľa ako aj za Dietera Webera, ostreľovača, ktorý kryje tým pri presune.

    Poznajte svojho nepriateľa:
    GLOBAL LIBERATION FRONT (GLF) - Globálna Oslobodenecká Fronta je teroristická organizácia s bunkami rozosiatymi po celom svete. GLF viní národy z problémov štátu tretieho sveta a chce od nich okamžitú zmenu prístupu. Myšlienka ktorú GLF hlása je blízka väčšine ľudí a tak nemá problém so získavaním nových členov ani so zháňaním finančných prostriedkov. Tým Rainbow tentokrát stojí proti dobre vyzbrojenému a vycvičenému nepriateľovi.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky