Tom Clancys Splinter Cell: Pandora Tomorrow + CZ
PC

(4x)
12,19
Nákupom získate 0,49 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: TPS, Taktické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 10948
  • Iba u nás dostanete ku každej hre CD s češtinou zadarmo!

    ďalší príbeh profesionálneho špióna, inšpirovaný knihami Toma Clancyho.; vylepšená grafika a videosekvencia s časťami príbehu.; nové pohyby pre zdolávanie prekážok a manipulácia s nepriateľmi; špionážne vybavenie a najmodernejšie zbrane.; 3 tipy hier pre viacerých hráčov, založené na príbehu zo singeplayera.; v multiplayere proti sebe stoja žoldáci a špióni (v každom tíme ideálne po dvoch hráčoch), každá strana má iné možnosti.; žoldáci majú silnú útočnú pušku, nástražné pasce a míny a okrem inštalovaných alarmov majú systém ktorý zvýrazňuje pohyby cieľa a zapnuté elektronické zariadenia.; špióni nemôžu žoldákov zastreliť, majú ale účinnú zbraň ktorá je ich na diaľku paralyzuje a dokáže vyradiť z bezpečnostného zariadenia, navyše majú systém pre nočné videnie a termovíziu a širokú škálu pohybov.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, odskúšané na Win 7, procesor 1000MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 2,0GB voľno na disku, 8x CDROM, Hra podporuje iba tieto grafické karty alebo vyššie verzie: ATI 8500/9000/9500/9700 Nvidia GeForce3, GeForc

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    V roku 2006 inštalujú spojené štáty vojenskú základňu vo Východnom Timoru na obranu najmladšej svetovej demokracie. Protiamerické jednotky v Indonézií sa spojili pod vedením gerilového vodcu Suhali Sadona. Ten je navyše podporovaný skorumpovanou Indonézskou vládou. Suhadiho ľudia napadli Americkú ambasádu v Jakarte a držia v nej rukojemníkov.
    Vy ako Sam Fisher sa opäť musíte vydať do akcie. Vaším cieľom je záchrana rukojemníkov a získanie cenných informácií, ktoré by mohlo viesť k odhaleniu omnoho väčšieho nebezpečenstva.

    Splinter Cell Pandora Tomorrow je pokračovanie originálnej stealth ("tiché - tajné") akcie, ktorá získala minulý rok vysoké ocenenie od hráčov i časopisov.
    Vašou úlohou je plniť najrôznejšie misie po celom svete za maximálneho utajenia. Hrou sa prelína napínavý príbeh s politickým pozadím. Už tak prepracovaná hra bola opäť vylepšená a to nielen po grafickej stránke. Pribudli nové pohyby, akcie a predmety a hlavne konečne si budete môcť zahrať s viacerými hráčmi po sieti.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (4)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Super grafika,pokud nechcete nepřátele zabíjet můžete je omráčit
    • Hra se odehrává pořád jenom ve tmě

    Skvělá

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • oproti klasickým stealth akcim je tato hra vyjimecna svym poutavym příběhem a skvělim napadem s jak nightvision tak ND 133. jde o veliký pokrok oproti prvnimu dílu: lepší ai nepřátel, realistyčnější a hlavně lépe ovladatelné
    • nic

    hra je kvalitní jak po grafické strance tak po stránce hratelnoisi. toto je velmi vydařený díl jen tak dál ubisoft

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Skvele ovladani a pohyb postavy, zbrane a zpusoby zabiti. Pomerne zvladnuta AI. Grafika.
    • Linearita, ktera oproti klasickym strileckam nijak zvlast nepomaha atmosfere. Hrace vetsinou nic nemotivuje k zabijeni jinak nez strelnou zbrani, pokud to nema primo narizene hrou. Pouze maly vyvoj postavy a obtiznosti behem hry - gradace hry. Pro me nijak zvlast zajimavy pribeh. Nutnost koukat casto pres cernobile a sumici nocni videni degraduje atmosferu a grafiku.

    Osobne malinko nechapu nadseni ostatnich z teto dle me lehce nadprumerne hry. Mozna proto, ze jediny konkurent je v podstate jen Hitman? Ten vsak u me svou volnosti a atmosferou vyhrava na plne care, i kdyz ma vetsinou horsi pribeh a moznosti pohybu postavy. Pokud se hodne nudite, par veceru se s ni da celkem slusne zabavit. Jiny duvod proc tuto hru hrat nevidim. Mozna jedine kvuli multiplayeru, ten jsem vsak nemel moznost vyzkouset.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Malý pokrok v grafice hry, mnhoem zábavnější, než první díl, rozmanitější prostředí,vybavení a chvaty. První stealth multiplayer!
    • Hra je o proti prnímu dílu kratší. A u posledních misí nemá své kouzlo jako na začátku.

    Výborná hra, jedná z mých nejoblíbenějších.
    Perfetkní hratelnost a atmosféra přispívá mnhonásobně k celkovému dojmu z hry.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel