Tom Clancys Splinter Cell: Trilogie + CZ
PC

(5x)
18,90
Nákupom získate 0,15 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: TPS, Taktické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11890
  • Prvé tri diely so Samom Fisherom v hlavnej úlohe!
    Len od nás dostanete ku tejto hre 3 neoficiálne češtiny na DVD !

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, procesor 1,4GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 4,0GB voľno na disku, DVDROM,
    Grafické karty GeForce 4 MX nie sú podporované.

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Splinter Cell

    Tom Clancy's Splinter Cell predstavuje nový typ hier s príbehom. Táto akcia videná z pohľadu tretej osoby vás zavedie do sveta tajných agentov a operácií. Zahrajte si za Sama Fishera, operačného agenta jednotky "black-ops" z oddelenia NSA. Sam, vyzbrojený najmodernejšími technológiami, je povolaný preniknúť do nepriateľského územia, zneškodniť alebo ochromiť nepriateľov a uniknúť bez zanechania stôp.
    Hlavné rysy
    - Nový stupeň špionážnej akcie
    - Misie u ktorých sa budete báť i dýchať
    - Záškodnícke akcie po celom svete, tak realistické ako to len ide.

    Minimálna konfigurácia:
    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 1.50GB voľno na disku, 8x CDROM, Grafická karta je treba minimálne ATI 8500 a vyššie alebo nVidia GeForce 2 a vyššie.

    Splinter Cell 2: Pandora Tomorrow

    Roku 2006 inštalujú spojené štáty vojenskú základňu vo Východnom Timoru na obranu najmladšej svetovej demokracie. Protiamerické jednotky v Indonézií sa spojili pod vedením gerilového vodcu Suhali Sadona. Ten je navyše podporovaný skorumpovanou Indonézskou vládou. Suhadiho ľudia napadli Americkú ambasádu v Jakarte a držia v nej rukojemníkov.
    Vy ako Sam Fisher sa opäť musíte vydať do akcie. Vaším cieľom je záchrana rukojemníkov a získanie cenných informácií, ktoré by mohlo viesť k odhaleniu omnoho väčšieho nebezpečenstva.

    Splinter Cell Pandora Tomorrow je pokračovanie originálnej stealth ("tiché - tajné") akcie, ktorá získala minulý rok vysoké ocenenie od hráčov i časopisov.
    Vašou úlohou je plniť najrôznejšie misie po celom svete za maximálneho utajenia. Hrou sa prelína napínavý príbeh s politickým pozadím. Už tak prepracovaná hra bola opäť vylepšená a to nielen po grafickej stránke. Pribudli nové pohyby, akcie a predmety a hlavne konečne si budete môcť zahrať s viacerými hráčmi po sieti.

    Hlavné rysy:
    ďalší príbeh profesionálneho špióna, inšpirovaný knihami Toma Clancyho.; vylepšená grafika a videosekvencia s časťami príbehu.; nové pohyby pre zdolávanie prekážok a manipulácia s nepriateľmi; špionážne vybavenie a najmodernejšie zbrane.; 3 tipy hier pre viacerých hráčov, založené na príbehu zo singeplayera.; v multiplayere proti sebe stoja žoldáci a špióni (v každom tíme ideálne po dvoch hráčoch), každá strana má iné možnosti.; žoldáci majú silnú útočnú pušku, nástražné pasce a míny a okrem inštalovaných alarmov majú systém ktorý zvýrazňuje pohyby cieľa a zapnuté elektronické zariadenia.; špióni nemôžu žoldákov zastreliť, majú ale účinnú zbraň ktorá je ich na diaľku paralyzuje a dokáže vyradiť z bezpečnostného zariadenia, navyše majú systém pre nočné videnie a termovíziu a širokú škálu pohybov.

    Minimálne konfigurácie:
    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 1000MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 2.00GB voľno na disku, 8x CDROM, Hra podporuje len tieto grafické karty alebo vyššie verzie: ATI 8500/9000/9500/9700 Nvidia GeForce3, GeForce 4 okrem GeForce4 MX a GeForce4 Go.

    Splinter Cell 3: Chaos Theory

    Píše sa rok 2008. Výpadky prúdu v meste, sabotáže burzových a bankových systémov, nabúranie do obranných systémov štátu - to všetko sú prejavy informačnej vojny.
    Aby bolo možné týmto útokom predchádzať, musia agenti tajných služieb preniknúť hlboko do teroristických sieti a zbierať cenné informácie, sú však vystavený možnostiam odhalenia.
    Ste Sam Fisher, agent NSA nasadený do najdiskrétnejšej operácie. Aby ste dosiahli svoj cieľ budete zabíjať holými rukami, bojovať prototypom univerzálnej útočnej pušky, využívať špionážnu výbavu a skrývať sa pred nepriateľmi. V niektorých misiách ste odkázaní sami na seba, pri iných využijete výhody tímovej spolupráce.

    Nový diel špionážnej akcie nadväzuje na úspechy svojich predchodcov a po miernej odbočke v podobe Pandory Tomorow kde sa pilotný príbeh vracia k téme informačnej vojny. Sam je opäť vo vývoji diania, ale protivníci sú oveľa nebezpečnejší ako naposledy. Našťastie ani Sam nezaháľal a naučil sa novým kúskom, obohatil svoju výbavu o nôž, pušku získala palebnú silu v podobe zabudovanej brokovnice. Situácia sa tak môže riešiť omnoho ráznejšie a nemusí sa vyhýbať otvoreným prestrelkám - ale môže.
    Rovnako ako Váš protivník i vy sa musíte prispôsobiť.

    Hlavné rysy:
    Voľnosť pohybu: množstvo špeciálnych pohybov k likvidácií nepriateľa i k tichému pohybu, Sam sa napr. môže pod nízkymi prekážkami plaziť.; Zbrane budúcnosti: Do Samovej výbavy pribudol nôž ktorým si môže prerezať cestu, jeho puška získala na útočnej sile zabudovaním brokovnice a samozrejme nemôže chýbať pištoľ s tlmičom.; Skvelé grafické spracovanie, animácia Samovej chôdze sa líši podľa rýchlosti jeho chodidla vždy dosadajúca na podlahu, zmenu doznal obraz nočného videnia a samozrejme i rôzne prostredie okolo.; Inteligentný nepriatelia: konečne poriadna výzva, protivníci majú osobné atribúty, pamätajú si predchádzajúce udalosti, chovajú sa prirodzene, niektorí sú vybavený svetlicami alebo pochodňami.; Vysoká znovu hrateľnosť: otvorenejší systém úrovni, ktoré umožňujú viac ciest k dosiahnutiu cieľa a ponúkajú okrem hlavných i vedľajšie úlohy.; Multiplayer: kooperatívnym multipayerom prináša hre nový náboj, musíte sa spoľahnúť na svojho partnera, niekedy si agenti pomôžu k dosiahnutiu vyšších pozícií (stoličky). Inokedy sa chovajú, že sú rozdielny a kontrolujú tak všetky prístupové cesty.; Ďalšie zmeny v enigme: je k dispozícií indikátor hluku, dvere zostávajú otvorené alebo zatvorené a je ich možné otvárať plynule...

    Minimálna konfigurácia:
    Windows 2000, XP, procesor 1400MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 4.00GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta nVidia GeForce 3 a vyššia alebo Ati Radeon 8500 a vyššia (GeForce 4 MX nie je podporovaná).
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (5)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + pěkná grafika u všech dílů
    • + výborné ovládání
    • + super tajná akce - to mě baví ze všech her nejvíce
    • + noční vidění, termovidění
    • - chvílemi drobet nevím kudy kam :)

    Pokud si chcete hrát na tajného agenta jako já :D tak jsou to hry pro vás

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • +hratelnost, boj, tiche plizeni = akce, jak ma byt- pomala a ucinna
    • +inteligence nepratel, tak je muzete pouzit jako rukojmi
    • Nemám co vytknout. Proste supr ticha parba.

    Hra je bomba a nemela by nikomu uniknout!

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • Hra sice není vůbec nijak inovativní, ale v některých oblastech je dovedená k dokonalosti. Navíc příběh Toma Clancyho výborně dokresluje atmosféru hry.
    • Splinter Cell 3: velká interaktivita prostředí, tato hra neměla žádnou konkurenci na PC, protože Metal Gear Solid 3, který by SC 3 zřejmě překonal, nakonec vyšel pouze na PS2.
    • Jako největší plus hodnotím multiplayer v SC2 a SC3, který je výborný za obě soupeřící strany.
    • Splinter Cell 1 a 2 většinou jen jediná cesta jak se dostat k cíly. Občas vás nepřátele zahlédnou snad jen díky bugu v AI.

    Na sérii Splinter Cellu jsou nádherně vidět roky vývoje počítačových her, postupně se vylepšovala grafika, zlepšovala AI a zvyšovala interaktivita.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • příběh, grafika zábavnost, napínavost
    • občasná obtížnost přestřelek a hledání cest

    velice propracované hry. až na pandoru dlouhá herní doba ve trojce výborná spolupráce se spoluhráčem

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Bylo velice dobře, že se rozhodli vydat tři hry za cenu jedné. Pokud někdo nemá ani jeden díl a nechce do toho vrážet moc peněz toto je velice dobrá investice. Každý díl má velice propracovaný příběh a určitě při hraní bude každého zajímat jak dopadne. První díl tam vlastně poprvé nastupuje Sam Fischer a Hned se musí pustit do těžké mise proti teroristům. Ve druhém díle se postaví proti nebezpečnému viru. Všechny tři díly mají podle mě přiměřenou délku. Je to velice dobrá stealth akce, která byla vytvořena od známého spisovatele Tom Clancy, takže se nemusíme bát propracovaného příběhu.
    • Této hře nemám co vytknout. Jedině že třetí díl se zdá být poněkud jednoduší, než ti ostatní. Ve druhém díle se taky zdá, že je poněkud kratší a dá se projít za velice krátkou dobu, což s nedá říci o třetím díle. Je velice škoda že trilogie nevyšla v češtině. Aspoň se dá stáhnout na internetu. Bohužel ne na třetí díl. Škoda.

    Jiní druh hraní, než jsme zvyklý. Celkově hra není náročná a má velice propracovaný příběh. Na této hře byste se měli určitě pozastavit. Stojí to za to.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel