Train Sim World 2 - Collectors Edition
PC

41,99
Nákupom získate 0,84 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Vlaky
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34611
  • Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Evolúcia vlakovej simulácie! Ovládajte ikonické lokomotívy na vysokorýchlostných tratiach či na dlhých nákladných cestách a využite kreatívne nástroje v tomto pokročilom pokračovaní obľúbenej vlakové simulácie. Nastúpte do kabíny vo Train Sim World 2.

    AUTENTICKÁ REPLIKACIA

    Prejdite sa prvýkrát po rýchlostnej medzimestskej nemeckej dráhe, zatiaľ čo budete šliapať na pedál a dosahovať závratných rýchlostí v slávnej DB ICE 3M mimo Kolín. Čeľte výzve spočívajúcej v komplikovanej preprave nákladov naprieč Sand Patch Grade vrátane Cumberland Terminal pomocou surového výkonu CSX AC4400CW. Vpravte sa do rozvrhu a riaďte stanice londýnskeho metra na Bakerloo Line. Všetky oficiálné licencie, verne reprodukované - kabína i kontrola je len vaša.



    Train Sim World 2 - Collectors Edition (PC)
    BUĎTE KREATIVNÍ

    Prispôsobte si lokomotívy v Train Sim World 2 vďaka novému exkluzívnemu editoru vzhľadov. Vytvorte si vlastný vzhľad pomocou jednoduchého nástroja, ktorý vám umožní vytvárať prosté i zložité designy, ktoré vašim rušňom vdýchnu život. Prispôsobte si hru pomocou plánovača scenárov. Vytvorte si vlastný scenár. Upravte si lokomotívy a cieľ cesty, potom naskočte na vlak a vyrazte na cestu. Choďte rýchlo a choďte po svojom.

    Train Sim World 2 - Collectors Edition (PC)
    NOVÁ ÚROVEŇ REALISMU
    Autorský engine SimuGraph, ktorý sa stará o dynamiku vozidiel, sa vyvinul - úplne prvýkrát pridáva realistickú adhézne fyziku. Pocítite, ako kolesá po koľajniciach v nepriaznivom počasí kĺžu, a užijete si dodatočnú výzvu v rámci ovládania na príkrom stúpania. Optimalizovaná a vylepšená grafika do Train Sim World 2 tiež pridáva dynamickú oblohu a podporu 4K.

    Train Sim World 2 - Collectors Edition (PC)
    PONORTE SA DO SIMULACIE
    Získajte počas jazdy zrozumiteľnejšie informácie o pokynoch, o stúpania a rýchlostných profiloch, vrátane nového zobrazenia rozhrania, zrozumiteľnejších bezpečnostných systémov, ovládanie bŕzd, ukazovatele výkonu a akcelerometra. Nová schéma ovládača vám prinesie skvelé voľby v režime Kamera a Riadenie a umožní ľahší prístup z režimu externej kamery, vďaka ktorému môžete vstúpiť do iných vozov, a to za kompletného fungovania fyziky a simulácie.

    Train Sim World 2 - Collectors Edition (PC)
    ZACHOVANÁ KOLEKCIA
    Zberateľská edícia Train Sim World 2 obsahuje tri trasy Preserved Collection. Spoznajte rušný život dochádzajúcich v regiónoch v Hauptstrecke Rhein-Ruhr, užite si California Dreamin 'v železničnom štýle na polostrovnom koridoru a riaďte moderný osobný vlak na malebnom východnom pobreží.

    Poznámka: Obsah Preserved Collection nepodporuje všetky funkcie Train Sim World 2.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky