Marvel: Ultimate Alliance
PC

15,70
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14075
  • Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, odskúšané na Win 7, procesor 1,6GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 8,0GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta Ati Radeon X1300 a vyššia alebo nVidia GeForce 7300 a vyššia

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    Akčné RPG, ktoré dohromady zvádza viac než 140 postáv známych z komiksov od spoločnosti Marvel Comics. Viac než 20 postáv z vyššie uvedeného počtu pritom je ovládateľných a sú vám k dispozícií, aby ste si z nich poskladali svoj vlastný tým super-hrdinov.

    Základom hry je systém, v jeho rámci si každý vytvorí/zostaví svoj vlastný unikátny tým, priradí mu vlajku, ikonu i vozidlo. So svojim týmom sa potom vydáte na nelineárnu príbehovú kampaň s niekoľkými koncami, v nej budete sami rozhodovať o jej vývoji. Bojovať sa proti nepriateľom bude na zemi, pod vodou i vo vzduchu, pričom každá postava má k dispozícii unikátne zbrane i svoj vlastný bojový štýl.

    Vďaka prítomnosti RPG prvkov sa postavy v priebehu hry vyvíjajú a získavajú nové bojové schopnosti i vedomosti. O tom aké nové schopnosti postave ponúknete závisí len na vás. Vedľa nelineárnej singleplayer kampane prichádza hra i s podporou on-line a offline kooperatívneho multiplayeru, pričom nechýba ani mód kompetívní. V rámci neho hra zhromažďuje rôzne údaje a štatistiky, aby na konci hry všetkým súperom predviedla a s tím rozhodla, kto je víťazom a kto získa vybavenie, alebo množstvo skúsenostných bodov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam