Tropico 5 (Game of the Year)
PC

15,20
Nákupom získate 0,61 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Budovateľské
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18211
  • Éry – Začnite svoju vládu v období kolonizácie, prežite svetové vojny a veľkú hospodársku krízu. Staňte sa diktátorom v studenej vojne a veďte svoju krajinu do moderných časov a ešte ďalej; Dynastie – Každý člen rozvetvenej rodiny El Presidente je prítomný na ostrove a môže pôsobiť ako vládca, dosadený manažér, veľvyslanec či generál; Skúmajte a renovujte – Rozvíjajte svoj národ pomocou novo objavených budov, technológií a zdrojov; Rozvíjajte obchodný systém a flotilu – Nazhromaždite globálnu obchodnú flotilu a pomocou svojich lodí zaistite obchodné trasy so susednými ostrovmi či svetovými superveľmocami. Staňte sa pánom exportu i importu; Preskúmajte ostrov – Objavte, čo leží za oparom neznáma. Vyšlite prieskumníkov pátrať po nových náleziskách, ale dávajte pozor na nepriateľské zvieratá a domorodé kmene; Nová grafika – Grafika bola prepracovaná od nuly, vďaka čomu má Tropico 5 jedinečnú grafickú identitu; Kooperatívna a súperivá hra viacerých hráčov – Až 4 hráči môžu budovať vlastné mestá a ekonomiku na ľubovoľnej ostrovnej mape. Hráči môžu zdielať zdroje, zásoby i obyvateľstvo, alebo si navzájom vyhlásiť vojnu.

    Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta (GeForce 400 / Radeon HD 4000 / Intel HD 4000), 4,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    V úlohe El Presidente sa ujmete vlády nad ostrovom Tropico počas ranej éry kolonizácie a potom ho povediete stále vopred naprieč stáročiam zmien, ktoré otrasú celým svetom. Budete čeliť premenlivým potrebám svojho ľudu a tiež opozičným vládam a frakciám, a teda položíte základy svojej dynastie. S pribúdajúcimi rokmi vo funkcii budete môcť povyšovať členov svojej rozsiahlej rodiny na ostrove do mocných úradov: napríklad do úlohy veľvyslancov, generálov či dokonca zvrchovaného vládcu, aby ste zaistili trvanie svojho odkazu do budúcna. Ako bude váš vplyv a bohatstvo rásť, budú rásť i hrozby vašej buržoáznej ostrovnej veľmoci. Prežijete obidve svetové vojny, bude sa vám dariť počas veľkej hospodárskej krízy, budete vládnuť ako diktátor so železnou päsťou počas studenej vojny a povediete svoju krajinu do moderných časov a ešte ďalej? Každá éra od 19. do 21. storočia so sebou prináša vlastné výzvy a príležitosti.

    Edícia obsahuje:
    - Hru Tropico 5
    - Oficiálnu repliku pasu z tropica
    - Pohľadnicu z tropica
    - 5 DLC: Del Olfato, Big Cheese, generalissima, Mad World a Joint Venture

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel