UFO Antológia (Aftermath + Aftershock)
PC

10,19
Nákupom získate 0,41 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 12288
  • Kombinácia globálnej stratégie a jednotlivých taktických misií.; Správa strategických zdrojov a základni.; Vylepšený systém SAS (Simultánny Akčný Systém) a RPG.; Úžasné predmety a technológie, ktoré môžete vyvíjať.; Jedinečný systém tréningov a získavanie skúseností.

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Spoločné vydanie hier UFO: Aftermath a UFO: Aftershock.
    UFO: Aftermath K Zemi priletela gigantická kozmická loď a skôr ako si ľudia všimnú nebezpečenstvo vypustia do horných vrstiev atmosféry spory, ktoré sa veľmi rýchle množia. Čoskoro je ich toľko že pokrývajú celú oblohu a začínajú padať na zem kde zadusia všetky život. Všetky? Nie, v podzemných vojenských krytoch prežije hŕstka šťastlivcov a po týždňoch, keď sa spory začínajú rozpadať môžu znovu začať budovať čo bolo zničené. Najskôr však musia zistiť čo sa vlastne stalo a vyrovnať sa s horami biomasy a samozrejme aj s votrelcami. A práve preto ste tu Vy.

    UFO: Aftermath

    Hra UFO: Aftermath je už štvrtým dielom úspešnej stratégie UFO: Enemy Unknown z roku 1993. Výrobou bol poverený český tím Altar Interactive. Hráč je postavený do úlohy veliteľa neveľkého zvyšku ľudskej populácie, ktorá bola takmer zničená nečakaným a rýchlym útokom z kozmu. Ufo: Aftermath kombinuje strategické (stavanie základní a výrobu bojových jednotiek) a taktické prvky (boj proti mimozemšťanom priamo v teréne).

    Minimálna konfigurácia: Windows 98, 2000, XP, procesor 500MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 1.25GB voľno na disku, 8x CDROM, odporúčaný 2GHz procesor

    UFO: Aftershock

    Je rok 2054. Päťdesiat rokov po udalostiach z UFO:AFtermath, keď mimozemšťania urobili zo Zeme obrovské experimentálne laboratórium. Ľudská rasa prežíva na obrovskom lietajúcom ostrove nazývanom Laputa. Povstanie proti prísnym a skorumpovaným vládcom ostrova prerástlo do konfliktov, pri ktorom došlo k nešťastnému zničeniu. Tí ktorí prežili boli opäť donútení hľadať si nový domov. Podarí sa im získať späť Zem, teraz ovládanú neznámymi silami?

    Minimálna konfigurácia: Windows 2000, XP, procesor 1000MHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 4.00GB voľno na disku, DVDROM, GK GeForce 5700, ATI Radeon 9600Pro alebo lepšia, rozlíšenie 1024x768.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology