Unreal Tournament 2004
PC

42,99
Nákupom získate 0,34 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Multiplayer
Kód produktu: 10662
  • Assault Mode:
    Najhorúcejší typ hry pre jedného hráča sa vracia. Vnútornej i vonkajšej arény, plne ovládateľné vozidlá, tanky, vznášadlá, lietadlá, vesmírne vznášadlá to všetko prináša nový rozmer do bitiek v UT2004. V jednom scenári hráči poznajú adrenalínové vesmírne bitky zatiaľ čo budú útočiť alebo brániť Skaarjskú vlajkovú loď. V inom scenári bránite alebo útočíte na výrobnú továreň. Celkom je v hre 6 scenárov hrateľných za obe strany v single alebo v multiplayeri.; Onslaught Mode:
    Nový typ hry na rozľahlých mapách s novými zbraňami a pozemnými a s vzdušnými vozidlami. Smrtonosný bombardér, ohavné pavúčie míny, účinne riadená strela to a mnoho ďalšieho môžete použiť na ovládnutie a udržanie dôležitých bodov na mape. Vyhráva ten tým, ktorý udrží viac bodov a dokáže zničiť základňu nepriateľa. Celkom je k dispozícií 9 máp.; Priama hlasová komunikácia cez sieť a internet takže sa hráči na oboch stranách môžu dohovoriť na taktike a informovať sa o priebehu bojov. S využitím slúchadiel s mikrofónom si tak môžete rozobrať ciele a dohovoriť sa na taktickom postavení alebo proste jačať na ostatných, aby vám zišli z cesty. Mikrofón a hlasové vlastnosti sú plne nastaviteľné.; Obľúbené postavy z Unreal Tournament sa vracajú a tak sa opäť stretnete s Skaarj, Necris a s Xan Kriegorom. Stretnete sa s 20 novými postavami, s množstvom nových stavieb a textúr a celkom novou hudbou.; Čo je na hre úplne to najlepšie je plná modifikovateľnosť - amatérskymi tvorcami takže k dispozícií bude množstvo nových máp ako tomu bolo u UT2003.; UnrealTV vďaka nej môžu byť vysielané zápasy stovkám divákov s minimálnymi hardwarovými nárokmi na hernom serveri.; Kompletný hlasovací systém, ktorý umožňuje hráčom odhlasovať si zmenu hry, mapy, mutátorov a pravidlá behom hry. Hlasovací systém i pre klanov, aby si odsúhlasili podmienky pred začiatkom hry.; Stovky nových vylepšení ako nové zameriavacie kríže pre každú zbraň, možnosť niesť a strieľať z 2 pušiek naraz, vylepšená tímová hra "Botov".

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 1000MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 5,5GB voľno na disku, DVDROM, 256MB RAM pre Windows 2000 a XP, grafické karty s čipmi Ati Radeon 8000 a vyššie alebo Nvidia geforce 2 a vyššia

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Nová generácia najlepšej akčnej hry na PC. Nové postavy, nové herné modifikácie, nové mapy, možnosť ovládať pozemné, letecké a vesmírne bojové vozidlá.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel