Vampyr
PC

(1x)
52,99
Nákupom získate 1,59 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS, Upíri, Mysteriózne
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25880
  • Preskúmajte atmosférický Londýn na začiatku 20. storočia počas toho najhoršieho moru v histórii ľudstva; Zahrajte si za trýzneného a silného upíra, ktorý sa učí pravidlá svojho nového stavu. Muž vedy, nočný tvor: tie najťažšie bitky sa budú odohrávať vo vašom vnútri; Vybudujte si vlastný bojový štýl vďaka širokej škále vyrobených zbraní a silných upírskych schopností, ktoré vám pomôžu premôcť veľké a jedinečné príšery; Zvoľte si svoj osud: Príbeh budú vytvárať vaše morálne voľby – nakoľko dokáže byť upír ľudský, keď sa musí nakŕmiť? Lovte ľudskú korisť, aby ste prežili: vaše voľby ovplyvnia váš vývoj a príbeh a nevyhnutne ovplyvnia životy tých, ktorí v Londýne prežívajú. Budúcnosť leží vo vašich rukách

    Minimálne požiadavky

    bude uvedená

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Akčné

    Ovládnite morom postihnuté ulice v hre Vampyr, v akčnom RPG s temnou atmosférou od tvorcov hier „Remember Me“ a „Life is Strange“, ktoré poháňa Unreal Engine 4.

    Hra je zasadená do Veľkej Británie 20. storočia počas epidémie smrtiacej španielskej chrípky. Ulice Londýna sú ochromené chorobami, násilím a strachom. Tí, ktorí sú natoľko hlúpi či zúfalí, alebo majú takú smolu, že sa ocitnú na ulici v tomto chaotickom a strašidelnom meste, padnú za obeť tým najväčším dravcom, upírom.

    Z chaosu povstáva zmučená postava. Budete to vy, kto rozhodne o tom, ako budete využívať nové sily. Vyberte si svoju špecializáciu z rozmanitého stromu smrtiacich schopností.

    Prominentný doktor, ktorý sa nedávno premenil na upíra, sa snaží porozumieť svojej novej ťarche. Jeho výprava plná intuície, objavov a úsilia sa premení na smrtiacu drámu, keď sa bude snažiť zastaviť svoj neskrotný smäd, ktorý ho neustále núti ničiť ľudské životy.

    Zatiaľ čo sa budete snažiť uchovať si to, čo zostalo z vášho ľudstva, vaše rozhodnutia budú mať vplyv na osud vášho hrdinu počas pátrania po odpovediach v dusivom a hmlistom meste, ktoré sa snaží vyrovnať s dozvukmi španielskej chrípky.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • -Nápad.
    • -Bojový systém.
    • -Upíři.
    • -Prostředí a období
    • -Slabší vedlejší úkoly
    • -Krátký herní čas
    • -Malá mapa
    • -Bez češtiny

    Byl to super nápad, prostě upíři a Londýn během války a epidemie? No zní to báječně, ale bohužel nevyužili celkový potenciál té hry a nápadu a to je velká škoda, mohli přidat víc lokací a prodloužit příběh.
    Hry podobné darksouls, bloodborne, nebo kings of the fallen moc nemusim, ale tahle je jim dost podobná a hodně mě bavila, škoda jen, že to nebylo o něco delší.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel