Van Helsing: Neuvěřitelná dobrodružství (Complete Pack)
PC

(1x)
8,09
Nákupom získate 0,16 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 18164
  • Základná hra + 3 rozšírenia

    Akčné RPG v štýle Diablo, Torchlight a Titan Quest; Prepracovaný vývoj postavy, stromy schopností, množstvo bojových komb, unikátne perky; Veľký neo-gotický svet mágie a technológie, ktorému kraľuje detailne vytvorené východoeurópske mesto Borgova; Zaujímavý príbeh rozprávaný s nadsázkou, NPC zadávajúce úlohy; Hrdinu sprevádza "sidekick", duch šľachtičnej lady Kataríny, ktorý pomáha v boji, môže zbierať veci a plniť iné úlohy; Množstvo strelných a chladných zbraní, výstroje a doplnkov s možnosťou ich vylepšenia; Dynamický boj (uhýbanie pred útokmi), ktorý vyžaduje cvik a správne použitie naučených schopností; Obrí bossovia, ktorých nie je ľahké poraziť; Systém hromadenia bojovej zúrivosti a jej využitia na likvidáciu nepriateľov, hľadaní tajných miest a pokladníc na mape; Alchýmia a kováčstvo vytvárajúce nové elixíry a predmety, ovládanie podobné ako v Diablo III; Tri voliteľné stupne náročnosti; Kooperatívna sieťová hra až pre 4 hráčov

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta (GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850 / Intel HD 4000), 20,0GB voľno na disku, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Akčné

    Akčné RPG plné monštier, dynamických bitiek a fantasy hrdinov, ktorí sú ostrí ako britva a pritom nosia "po vreckách" sarkastické a humorné poznámky pre každú príležitosť. Uvíta vás fantastické prostredie inšpirované východnou Európou 19. storočia, kde sa mieša mágia a technológia reprezentovaná experimentami a dobovými vynálezmi, vrátane elektrifikácie.

    Ak očakávate tradičný lov upírov, mýlite sa. Van Helsing senior je totiž na odpočinku a príbeh sleduje kroky jeho syna, ktorý podedil otcovu živnosť a charizmatický šarm, ale už nie jeho povesť a schopnosti. Keď je otec požiadaný, aby pomohol neutešenej krajine Borgovia, kde sa vynorili hordy nadprirodzených potvor, posiela miesto seba svojho syna. Junior sa hodlá postaviť na vlastné nohy, lenže - nevybral si k tomu práve najlepšie miesto. Spustošené mesto Borgova a jeho okolie trpí pod nájazdmi monštier a život v krajine ovplyvňuje rozmach vynálezov. Mladý Van Helsing bude nútený hľadať spojencov proti nepriateľom i tam, kde by to nikdy nečakal.

    Samotný príbeh je podaný s ironickou nadsázkou a značnou porciou prostorekosti, akú v deji servíruje Helsingova spoločníčka, lady Katarína. Svoje pichľavé poznámky si voči lovcovi netvorov môže dovoliť - je totiž duch. Van Helsing prináša všetkým nadšencom akčných RPG tvrdé bitky, neobyčajných hrdinov, strhujúci dej a nádherné temné prostredie v gotickom štýle, skrátka jedno "Neuveriteľné dobrodružstvo".

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • úvod hry
    • celkem povedený humor
    • slušná grafika
    • čeština
    • Katarina
    • obstojný strom dovedností
    • možnosti hraní po skončení příběhu
    • cena
    • tupý a nezajímavý příběh
    • nahrávací časy
    • příliš mnoho nepřátel najednou, nejsou obtížní, ale spíš otravní
    • spousta bugů - jednou mi hra spadla a už nešla načíst postava a to jsem byl nedaleko od závěru kolem 25. levelu, takže jsem musel hrát zase odznova, poté mi od jistého levelu při přidání bodu do jedné dovednosti permanentně hra padala.
    • trapný závěrečný souboj
    • nevýrazný a nemotivující loot
    • souboje spíš otravují než že představují výzvu
    • nic moc předělové příběhové animace

    Po těch všech ódách, jak je hra báječná přišlo pro mě docela zklamání. Kdyby hra vyšla v době, kdy tento žánr letěl, nikdo by si o Van Helsinga ani kolo neopřel. V poslední době máme z akčních RPG pouze Diablo 3 a lační hráči tvůrcům skočí na všechno. Pro mě zklamání, jako béčková parodie prosím. To ale byl i Torchlight 2 a i když ani on nebyl také nijak zázračný, hrál se podstatně lépe!

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky