WarHammer 40.000: Dawn of War II (Master Collection)
PC

10,50
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Merchandise: Warhammer 40000
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 24392
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 3,2GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 7800 / Radeon X1900), 8,5GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    WarHammer 40.000: Dawn of War II

    V subsektore Aurelia – hviezdokope na okraji galaxie – sa píše 41. tisícročie a všetky planéty sa práve chystajú k boju vskutku vesmírnych proporcií. Na všetkých planétach, ktoré sa v tomto sektore rozkladajú, medzi sebou kruto bojujú pradávne rasy. Nie sú to len bitky o priestor a zdroje – ide v nich o osud jednotlivých národov.

    V pokračovaní Dawn of War ožíva sci-fi svet z Warhammeru 40.000, kde sa kladie zvláštny dôraz na rýchlu RTS akciu. Vyberte si kampaň pre niektorú z rás a vychutnajte si kruté a pôsobivé bitky, kde môžete svojich sokov ničiť z blízka aj z diaľky. Veľte oddielu nováčikov a urobte z nich najostrieľanejších veteránov v galaxii!

    WarHammer 40.000: Dawn of War II - Chaos Rising
    Samostatne spustiteľný datadisk, ktorý prináša nové kampane pre singleplayer (za obidve strany), aj kooperatívny multiplayer. Hráči môžu očakávať množstvo nového vybavenia, predmetov, zbraní, rovnako ako zvýšenia maximálnej dosiahnuteľnej úrovne. Ďalej pribudla hrateľná frakcia Chaos Space Marines. Tí sa stanú úhlavnými nepriateľmi v boji proti armáde Blood Ravenov, okolo ktorých sa nový príbeh točí.

    WarHammer 40.000: Dawn of War II - Retribution
    Druhý samostatne spustiteľný datadisk k výbornej RTS zo sveta Warhammer 40.000, ktorý sa odohráva niekoľko rokov po udalostiach Dawn of War II: Chaos Rising. Datadisk hráčom umožní vôbec po prvýkrát v sérii vybrať rasu v singleplayeri, za ktorú budete chcieť hrať. Prvá rasa patrí divokému Orkovi, ale pokiaľ si vyberiete jednu z ďalších postáv, tak budete vrhnutí do epického príbehu, ktorý vám odkryje veľa tajomstiev z predošlých hier a sveta Dawn of War.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel