WarHammer 40.000: Dawn of War (Master Collection)
PC

11,50
Nákupom získate 0,35 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Merchandise: Warhammer 40000
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 26268
  • Kompilace všech doposud vydaných her s titulem WarHammer 40.000: Dawn of War

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 2,0GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 4,0GB voľno na disku, 4x CDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Kompilácia realtime stratégie Dawn of War so všetkými datadiskami a DLC. Vychutnajte si všetky kruté a pôsobivé bitky, kde môžete svojich sokov ničiť zblízka aj z diaľky. Veľte oddielu nováčikov a urobte z nich najostrieľanejších veteránov v galaxii.

    WarHammer 40.000: Dawn of War
    Od zradného aktu chaosu, ktorý postihol zlatý vek ľudstva, uplynulo už desaťtisíc rokov. Po celých galaxiách jasne planú ohne, ktoré osvetľujú masakre pri obrane ľudí pred dávnymi nepriateľmi. Vojská sa do sebe púšťajú s jednou myšlienkou: celkom zničiť protivníkov. Vývojári „Hry roku“, Relic Entertainment, predvádzajú najúspešnejšiu vojnovú hru na PC. V kooperatívnej akcií môžete i s viacerými hráčmi vládnuť v jednej zo štyroch jedinečných rás a bojovať ako muž proti mužovi. Vaša viera, schopnosť a stratégia vás vedú k ovládnutiu celého vesmíru.

    WarHammer 40.000: Dawn of War - Winter Assault
    Príbeh datadisku sa točí okolo vojnového vesmírneho korábu nepredstaviteľnej sily a moci, ktorý bol vytvorený na Marse a je označovaný ako stelesnenie silného Cisárstva. Ten kto tento koráb ovláda má automaticky silu ničiť, dobývať, brániť i ovládať akýkoľvek svet.

    WarHammer 40.000: Dawn of War - Dark Crusade
    Hlboko pod centrálnou púšťou Kronus leží obrovská spleť lebkami lemovaných chodieb a hrobiek, kde pozostává temné zlo Necronov. Je to už dávno, keď tieto temné chodbičky bývali ulicami obrovskej nekropoly. Odpočívali tu kosti všetkých obetí ťahaných Necronov, rovnako ako príslušníci tohto hrozného národa. Po celé milióny rokov zostalo toto miesto opustené a zabudnuté. Zasypal ich piesok a kameň a zdalo sa, že už nikdy neprecitne. Avšak nedávno zahájené vykopávky prebudili temnotu a nesmrteľní teraz opäť ohrozujú svet.

    WarHammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm
    Už tretí datadisk k úspešnej realtime stratégii, tentoraz samostatne spustiteľný a predstavujúci dve úplne nové armády vrátane zlých temných Eldarov. Teda si svojich hrdinov môžete vyberať z vysokého počtu, deviatich rás. Okrem nových jednotiek už existujúcich siedmich rás tu poprvýkrát nájdete i letecké jednotky a čakajú na vás i medaile za hru viac hráčov, čo online bojom dodá úplne nový rozmer.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam