We Are Football
PC

31,50
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal, Manažérske
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36854
  • Ako manažér a tréner v hre We Are Football budete čeliť najnovším trendom vo svete futbalu a prežívať lesk a biedu so svojim obľúbeným klubom. Úplne prvýkrát táto moderná hra na futbalového manažéra ponúka aj režim ženského futbalu so všetkými rovnakými funkciami a mnohými jedinečnými hernými prvkami. Kvôli zabezpečeniu a dodržaniu tej najvyššej kvality vo všetkých herných režimoch bola hra We Are Football vyvinutá so skúsenými veteránmi futbalového manažmentu, ako sú Gerald Köhler, Rolf Langenberg a Dirk Winter.

    BUDOVANIE ORGANIZÁCIE

    We Are Football sa sústredí na skutočné manažérske úlohy. Cieľom hry je dlhodobé budovanie klubu vrátane rozvoja tímu, kolegov, infraštruktúry, fanúšikov a ďalších. Futbaloví hráči v hre sú preto jedinečné osobnosti s vlastnými osobnými príbehmi.

    We Are Football (PC)
    SPOLUPRÁCA NA PRVOM MIESTE
    Získate okamžitú spätnú väzbu ku každému rozhodnutiu, či už je veľké, alebo malé. Termíny si budete musieť v hre plánovať efektívne a úspechu v klube dosiahnete len vtedy, ak budete spolupracovať so svojimi kolegami.

    We Are Football (PC)
    NOVÉ VÝZVY
    Jednu sezónu môžete odohrať za pár hodín: do akcie sa vrhnete po iba niekoľkých minútach. Sami zvládnete odohrať niekoľko sezón za jedno popoludnie a dvaja hráči môžu dokončiť sezónu za jeden večer. V hre We Are Football sú neustále nové výzvy, ktorým budete čeliť. Čím väčší klub, tým väčšia výzva!

    We Are Football (PC)
    KĽÚČOVÉ PRVKY
    Hra je vhodná pre začiatočníkov a hrateľná aj bez dlhých úvodov a výučby - je ľahké sa ju naučiť, ale ťažké majstrovsky zvládnuť. Rovnako komplexné ako tradičné manažérske hry. Rozšíriteľný 3D štadión a 3D zázemie klubu, ako aj múzeum klubu, ktoré si môžete prejsť. Komplexná sekcia štatistík - skutočná lahôdka pre fanúšikov. Hra obsahuje editor, vďaka ktorému si môžete založiť vlastné ligy či kluby. Môžete si upraviť ľubovoľnú krajine na svete.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel