World of Warcraft - New Player Edition
PC

(2x)
16,80
Nákupom získate 0,34 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32333
  • New Player Edition OBSAHUJE
    - základnú hru World of Warcraft
    - datadisk The Burning Crusade
    - datadisk Wrath of the Lich King
    - datadisk Cataclysm
    - datadisk Mists of Pandaria
    - datadisk Warlords of Draenor
    - datadisk Legion
    - 30 dní predplatného zdarma (pre nové účty)


    Jedná sa o online hru a k hraniu je nutné platiť mesačné poplatky kreditnou kartou alebo predplatenou kartou

    .

    Štyri roky uplynuli od udalostí Warcraft 3: Reign of Chaos a neistota zviera zdecimovaný svet Azeroth. A zatiaľ čo víťazné rasy sa dali do znovubudovania svojich zruinovaných kráľovstiev, temné sily opäť povstali, aby znovu šírili mor a skazu ... Ako člen jednej z konfliktných rás máte jedinečnú príležitosť preskúmať svet Warcraftu, známy zatiaľ len zo série vydarených real-time stratégií, z úplne inej perspektívy. Tentokrát nebudete len nejaká vyššia sila, koordinujúca pohyb malých pešiakov. Tentoraz VY budete tým pešiakom a spolu s tisíckami a tisíckami ďalších hráčov budete písať dejiny Azerothu. Tvorcovia upustili od prepracovaného súbojového systému a celú hru sa snažia, ako vôbec prvý v odbore, smerovať skôr k príbehovej časti. Už teraz na vás čakajú stovky rozmanitých úloh, ktoré vás prevedú po celom svete. Pomocou farmárom všetko začína a infiltráciou do nepriateľských opevnení to končí. Nie, nekončí. Stále nové úlohy, nádherný svet Warcraftu, rozmanité monštrá, jedinečné lokácie - to je World of Warcraft.

    THE BURNING CRUSADE
    World of Warcraft: The Burning Crusade je skvelý datadisk k mnohokrát ocenenej masívnej multiplayerovej RPG od Blizzardu. Známemu hernému svetu dodáva nový rozmer - obohacuje ho o nové rasy, krajiny, bojiská, povolania, predmety a ešte oveľa viac. Od porážky Burning Legions pri Mount Hyjal už uplynulo pár rokov a národy Azerothu sa stále snažia spamätať z utrpených rán a príkoria. Hrdinovia z hordy i aliancie začali objavovať nové krajiny. Prešli dokonca aj temným portálom, ktorý ich zaviedol do nových krajín za hranicami známeho sveta. Nájdu tu priateľov, alebo nepriateľov? Aké nebezpečenstvá a odmeny tu na nich čakajú? A čo budú robiť, ak zistia, že porazení démoni sa vrátili a chcú znovu obnoviť svoje hrozné ťaženie známe ako Burning Crusade? Tešiť sa môžete napr. na Zvýšenie skúsenostného limitu až na úroveň 70, dve nové rasy vrátane magických krvavých elfov, nové počiatočné zóny QuelThalas a ďalší, celý nový kontinent Outland, kam sa dá dostať temným portálom (Dark Portal), v Outlande, v Azeroth aj inde kopa nových vysokoúrovňových dungeonov, v Outlande nový spôsob leteckej prepravy, celý rad nových a nebezpečných príšer vrátane mocných bossov priamo v krajine, stovky nových úloh, stovky nových predmetov, novú profesiu: Jewelcrafting (vylepšovanie predmetov pomocou drahokamov), predmety vylepšené drahokamami ( tzv. Socketed) a ešte oveľa, oveľa viac.

    THE WRATH OF THE LICH KING
    Datadisk The Wrath of the Lich King prináša do hry: Novým kontinentom je ľadový Northrend zhruba rovnakej veľkosti ako Outland. Niekoľko lokácií: prvý Howling Fjord, ďalej Borean Tundra, Grizzly Hills, Dragonblight. Tí najvytrvalejší sa budú môcť postaviť samotnému kráľovi Lichov (kedysi ľudskému princovi Arthasovi). Death Knight bude prvou hrdinskou triedou a dostupný hráčom za Alianciu aj Hordu. Maximálna úroveň sa zvýši na osemdesiat, čo by malo trvať zhruba rovnako dlho ako z 60. na 70. Ak dosiahnete level 80, sprístupní sa vám quest, v ktorom si budete môcť vytvoriť nový charakter Death Knight, začínajúce už automaticky na vysokom leveli. Do PvP súbojov pribudnú dobývacie stroje, zničiteľné budovy + nové bojisko. Medzi dobývacie stroje sa zaradí Meat Wagon či Steam Tank. Nebudú však použiteľné inde ako v PvP priestoroch, ktorým sa dá kompletne vyhnúť, ak chcete. Inovácia grafiky: neustále horiace lesy, vločky padajúceho snehu (fujavice) a nové efekty plameňa v dungeonoch. Vďaka novej profesii Inscription budete môcť nastálo vylepšiť vaše kúzla a vytvárať nové predmety. Lokácie majú byť v rôznorodom štýle, takže sneh a ľad nebudú dominovať úplne každej. Obýva ich odpradávna humanoidná rasa Vrykul, ktorá sa podobá Vikingom a väčšina z nich je nepriateľsky naladená. Stretnete však aj spriaznených Tuskarrov, snehových obrov alebo pavúčie stvorenia. Pribudnú stovky nových receptov a tisícky predmetov + vašu postavu budete môcť viac odlíšiť tančekmi a zmenou účesu.

    CATACLYSM
    Zo samotnej pláne živlov, Deepholmu, sa na svet rúti nové nebezpečenstvo na čele so skazenou dračou bytosťou Deathwingom, ktorý dlho spriadal pikle a olizoval si rany po svojej poslednej bitke proti obyvateľom Azerothu. Už čoskoro sa vráti a tentokrát so sebou prinesie spúšť, akú si svet World of Warcraft nepamätá: vojnu živlov, rozbesnený vír Maelstrom i príchod nových, z popola vystanuvších a inokedy veľmi nepravdepodobných hrdinov. Východné kráľovstvo i Kalimdor sa premení na nepoznanie a to so sebou prinesie aj veľa nových dobrodružstiev. Aby bolo jasno, tieto zmeny sa vo svete World of Warcraft odohrajú nezávisle na tom, či si datadisk zaobstaráte alebo nie. S jeho vydaním sa Azeroth otrasie a už nikdy sa nepozriete do starého Kalimdoru alebo Východného kráľovstva v tej podobe, v akej ich poznáte teraz. Nové questy, rasy i vyššiu úroveň si ale samozrejme užijete len po kúpe prídavku. Cataclysm do hry vnesie dve nové rasy: prekliate vlkolaky Worgenov, ktorí sa pridajú na stranu ľudskej Aliancie, k Orcom pribudnú užitoční goblinovia. Azerothom sa ale teraz budete môcť túlať ako kňazi z rasy ľudských trpaslíkov GNOME alebo čoby bojovníci Blood Elfov. Prídavok tiež posunie najvyššiu dosiahnuteľnú úroveň už na číslo osemdesiat päť, čo odomkne nové schopnosti, talenty i dosiaľ netušené spôsoby, ako si vylepšiť postavu.

    MISTS OF PANDARIA

    Celkom nový datadisk pre World of Warcraft s názvom Mists of Pandaria. Ako už názov napovedá, hlavným aktérom budú pandy. Skoršie špekulácie sa teda potvrdili a nový datadisk sa bude skutočne odohrávať na novom kontinente Pandaria. Datadisk ponúkne novú rasu - Pandaren (Pandy). Za tie budú môcť hrať ako Horda, tak Aliancia. Ďalej novú triedu - Monk. Ten sa bude môcť špecializovať buď na tanka, Healera, alebo damage dealera. Level cap bude zvýšený na 90, pribudnú nové talenty a staré budú prepracované, bojový systém pre Pety, nové scenáre (flexibilné PvE misie) a dungeony s challenge módom - tzn. akási verzia na Time Trial zo závodných hier. Hlavným záporákom nového datadisku nemá byť výnimočne žiadny veľký nepriateľ, ale vojna samotná, ako Chris Metzen niekoľkokrát zdôraznil. Mists of Pandaria je tak v poradí štvrtým datadiskom.

    WARLORDS OF DRAENOR
    Datadisk Warlords of Draenor nás zavedie do doby ohrozenia mieru, kedy staré zlo sa znovu navráti, aby sa pokúsilo rozvrátiť Azeroth, ale to najdôležitejšie je, že datadisk prináša vylepšené modely postáv, nový svet Draenor, maximálna dosiahnutá úroveň sa zvyšuje na 100lvl, pribudnú nové dungeony, nové monštrá, zóny v PVP, mnoho predmetov a ešte viac odmien. Ďalšou novinkou je ovládanie vlastnej armády a stavba pevnosti, kde nebudú chýbať stajne, farmy, zbrojnica či tvorba obchodnej trasy.

    Je to EU verzia hry.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Vzala jsem si tohle balení, protože s wowkem začínám a je to nejlevnější možnost k pořízení 30 dní herního času.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Hra plná skvělého lore (ne v každém datadisku) né každému to samozřejmě sedne ale v žánru MMORPG nemá téměř žádnou konkurenci ....upozornění...je to SILNĚ návykové!!

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel