The Bureau: XCOM Declassified
PS3

(1x)
8,09
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15540
  • Taktické velenie operáciám XCom v akčnej hre z pohľadu tretej osoby; Odhaľovanie utajených skutočností v uliciach Ameriky 60. rokov; Chyby sa neodpúšťajú - životy členov tímu si budete skutočne vážiť; Prispôsobte špecializáciu ostatných partnerov vlastnému hernému štýlu

    Ufo, resp. XCom, je klasikou ťahových stratégií. V hre The Bureau: XCOM Declassified od 2kGames sa však táto značka po prvýkrát predstavuje ako akčná hra. Hráči tak vymenia pohodlnú stoličku taktického veliteľa za kanady a zbrane a budú bojovať s eMZákmi priamo v teréne. Napriek zmene z ťahovej stratégie na 3rd person akčnú hru si však XCom uchováva veľa rysov zabehnutej značky.

    V úlohe agenta Cartera velia hráči malému špeciálnemu tímu, ktorý bojuje s votrelcami v uliciach amerických miest 60. rokov. Postupne tak odhaľujú utajenú pravdu o prvom ľudskom kontakte s mimozemskou civilizáciou.
    Príbeh má byť jedným z kľúčových prvkov hry a má obsahovať množstvo malých či zásadných rozhodnutí s dopadmi na vývoj udalostí, pričom ale ani po dohraní hry nebudú zďaleka všetky záhady odhalené a veľa udalostí bude mať viac možných vysvetlení.

    Okrem hlavných misií, ktoré posúvajú dejovú líniu, budú hráči môcť plniť i ďalšie úlohy a vďaka nim získavať napríklad nové vybavenie či skúsenosti pre svoj tím. Partneri sa totiž vďaka nabraným skúsenostiam zlepšujú, ale pokiaľ v boji zomrú, bude si za nich hráč musieť nájsť náhradu. Práve možnosť prísť o skúseného hodnotného člena tímu, alebo dokonca samotnú hlavnú postavu, drží hráča neustále v strehu.

    Vďaka možnosti spomaliť (nie však úplne zastaviť) čas a udeliť členom tímu pokyny, hra nestráca spád a pritom ponúka taktické vedenie boja. Jednotliví členovia tímu navyše disponujú rovnakými špecializáciami, ako v XCOM: Enemy Unknown (vojak, technik, sniper a podpora), takže bude možné prispôsobiť si zloženie tímu jednotlivým misiám a vlastnému hernému štýlu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • +Rok 1962
    • +Hratelnost
    • +Taktiky spoluhráčů
    • -Po chvíli začne nudit
    • -Spoluhráči jsou tupí
    • -Příběh

    Na tuto hru jsem se velmi těšil. Když jsem ji spustil celkem mě potěšila grafika. Po chvíli cca 3/4 hodiny hraní. Se hra začala opakovat. Mimozemské zbraně proti lidským(ty mimozemské ukradnete az tak ve 3/5 hry) Děj je dobrý na začátku a konci hry. Mezitím je to je Jdi tam a tam, zavolej a bum zabij Aliena. Tuto hru doporučuji lidem co si chtějí užít opravdu jen střílení téměř bez děje. Ale abych nebyl jen negativní dost se mi líbilo interaktivní ovládání spolubojovníků. Až na to, že když jim něco přikážete a koukáte na ně. Pokud vás baví 5 minut koukat na přestřelku tak jo bavte se, ale jinak platí pravidlo co si neuděláš sám to nemáš a většinou to vystřílíte sami. Hru hodnotím jako pěkný nápad a zpracování. Jen příběh a inteligence jedinců by mohla být lepší.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel