X-Plane 10
PC

62,99
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21506
  • Špička v civilných leteckých simulátoroch, ktorá sa neustále zlepšuje!
    8 DVD, 80 GB dát; Nový systém pre automatické generovanie vierohodných scenérií celého sveta; Nové, vysoko detailné vykreslenie mrakov a systém renderovania počasia; Letový model s vylepšenou presnosťou; Kompletne prepracované riadenie letovej prevádzky a UI systémov lietadiel; Možnosť vo väčšej miere využívať viacjadrové procesory pre lepší realizmus

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Vista[64bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 10,0GB voľno na disku, DVDROM, (podporuje také MAC/Linux).

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory
    Najpokročilejší desktopový simulátor vo svojej ďalšej verzii, ktorá je na trhu takmer 20 rokov a dodnes predstavuje bázu ťažiacu predovšetkým z neustáleho technologického pokroku súvisiacim predovšetkým s možnosťami súdobých IT technológií zasahujúcich i súčasných hardwarových možností.

    Scenérie obsahujú celý svet, vrátane reálnej celosvetovej databázy Jeppesen. Súčasťou je teda vysoko podrobná i Česká republika - vrátane všetkých letísk (riadených i neriadených). Samotná Európa je rovnako detailná, ako U.S., počtom detailov na zemi si teda môžete byť 100%ne istí. Samotná ponuka simulátoru umožňuje reálnu fyziku lietadiel a k dispozícii máme vo verzii 10 celkovo 30 typov lietadiel.

    Off-line lietanie môžete jednoducho obohatiť o online lietanie, vrátane IVAO. Priama podpora METARu umožňuje prelety s aktuálnymi dynamickými podmienkami počasia. Súčasťou je tiež riadenie letovej, letiskovej prevádzky v podobe skriptov ATC.

    Software je opatrený tiež množstvom samostatných "pluginov" umožňujúcich okamžite pripojiť radu hardwarových periférií - od certifikovaných výrobcov ovládačov v podobe baranov, pedálov, plynových kvadrantov, až po pohyblivé platformy. Spoľahnúť sa môžete tiež na značnú podporu tretích strán v podobe produkcie komerčných addonov. Neoddeliteľnou súčasťou sú tiež režimy pre programové virtuálne lietanie smerujúce za účelom výcviku (X-Plane je už certifikovaný pre reálny výcvik pilotov v U.S.). Pripojenie viacerých obrazoviek je samozrejme z ďalších mnohých možností.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology