Da Vinci Code
PS2

19,99
Nákupom získate 0,80 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 11934
  • Skvelo vymodelované historické lokality - Manoir du Cloux, pracovňa Leonarda da Vinciho, Chateau d'Amboise ;Pútavý nelineárny príbeh, založený na historických faktoch a výskumu ;Detailná grafika s úctou k histórii. Perfektná reprodukcia spisov, dekorácií a oblečenia, spolupráca s odborníkmi ;Postavy s osobnosťou a skrytými dimenziami: Valdo, Saturnin, Francois I, Babou de la Bourdaisire, Hector a sám Leonardo da Vinci ;14 kapitol, ktoré vás zavedú priamo do vnútra tajomstva veľkého majstra ;Množstvo záhad, založených na práci Leonarda da Vinciho, vyžadujúce logické dedukcie ;4 rôzne zakončenia hry ;Hráč má k dispozícii denník, aby mohol sledovať ciele, načrtnúť si postavy s ktorými sa stretol a zapísať si o nich poznatky
    Valdo, mladý ambiciózny učeník pracujúci pre Da Vinciho nasledovníka Francesca Melziho, je veľmi znepokojený, keď ho učenec zrazu prepustí. Ale krátko potom dostane list od svojho tajomného patróna, ktorý ho požiada o vypátranie jedného z majstrových chýbajúcich kódexov. Aby sa dostal do Da Vinciho poslednej rezidencie, Manoir du Cloux blízko Ambroise, Valdo povie novej obyvateľke domu, kurtizáne Babou de la Bourdaisire, že je učeň Francesca Melziho a že si jeho učiteľ želá aby prezrel vynálezy, ktoré ešte ostali v dome.

    Pod touto zámienkou začne prehľadávať dom: spálňu Babou, Leonardovu pracovňu, pozemky a holubník. V priebehu tohto vyšetrovania sa stretne s kopou záhadných postáv: Babou, Saturnin (podozrivo vyzerajúci sluha), kráľ Francie. Aby Valdo dokončil svoju misiu, musí vyriešiť sériu záhad vymyslených samotným veľkým majstrom.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel