The Godfather
PS2

(1x)
12,60
Nákupom získate 0,50 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Kód produktu: 11792
  • Svet Krstného otca - skúste na vlastnej koži desaťročné násilie a vybavovanie účtov, rokoch 1945-55 v New-Yorku.; Klasické filmové scény: nelineárne akcie s misiami totožnými s tými vo filme a priamo s postavami hrajúcich vo filme.; Zúčastnite sa deja, vstúpte do filmu so svojou vlastnou mafiánskou postavou.; Úcta a následky: musíte využívať lojalitu a strach ostatných a získať si v New-Yorku rešpekt. Každé vaše rozhodnutie bude mať následky.; Svet: môžete komunikovať s fiktívnym svetom. Podľa toho ako budete v hre vystupovať tak sa k vám bude chovať okolie.; Bojujte o nadvládu nad New-Yorkom: v hre vystupuje 5 rodín: Corleone, Tattaglia, Cuneo, Barzini a Stracci a súperi o vplyv v meste. Scenár k hre editoval autor románu Godfather Returns - Mark Winegardner
    Príbeh o rodine, rešpektu a lojalite - Kmotríček, kniha od Mario Puza a film Paramount Pictures sa stali predlohou pre počítačovú hru, v ktorej vstupujete, po krátkej kariére drobného zlodejíčka, do rodiny Corleonových. Teraz už je len na vás, aby ste si pri plnení úloh a lojalitou k rodine získali rešpekt a zlepšovali svoje postavenie v rodine, až sa nakoniec stanete samotným Kmotrom, ktorému leží New-York pri nohách.
    Vaša postava má v svojom počínaní voľnú voľnosť a spôsob akým budete riešiť rodinné problémy ktoré sú len na vás. Vstúpte do sveta mafie, kde predstieranie a vyjednávanie sú vaším lístkom na vrchol.
    Natáčanie filmu Paramount Pictures sa neobišlo bez skvelých Hollywoodskych hercov a mnoho z nich sa rovnako podieľalo na vzniku hry. Postavy v hre budú mať ich vzhľad i hlas. Nájdete tu Marlon Branda ako Dona Vito Corleone, Jamesa Caana ako Sonnyho Corleone a Roberta Duvalla ako Toma Hagena.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • V první řadě co chci říci je že hra THE GODFATHER je vlastně taková náhrada za MAFIJI pro hráče co hrají na PS2.THE GODFATHER má opravdu skvělou atmosféru z 30 a 40 let to se hochům z EA opravdu vyvedlo a také náplně misí je opravdu dobrá furt se něco děje,upravování postavi vybírání výpalného to je opravdu skvělí nebo boj na blízko je hodně propracovaný.
    • No ale holt i THE GODFATHER má svoje stinné stránky například :málo druhů aut,auto se chovají opravdu velice arkádově a přeci jenom grafika je už trošku starší.

    THE GODFATHER není špatná sice se to nevyrovná naší české mafii ale stojí za to si THE GODFATHERA zahrát.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel