Tomb Raider: Legend
PS2

8,09
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 11856
  • Lara po rokoch znovu ožila, a to najmä vďaka zvýšenému počtu polygónov, novým animáciám a tak vďaka upraveným telesným proporciám.; Lara sa po fiasku v minulom diele znovu vracia do starobylých hrobiek po celom svete, kde na ňu čaká odhalenia rady tajomstiev.; Vďaka prepracovanému systému ovládania je jej manipulácia s Larou úplne intuitívna a ľahko zvládnuteľná. Inak povedané, mal by byť koniec padania do hlbín bez vlastného zavinenia.; Nový systém dynamickej animácie klade dôraz na neustály nadväzujúci pohyb všetkých postáv, s Larou na prvom mieste. Vďaka tomu môže Lara plynule prechádzať z jedného pohybu do druhého a s ľahkosťou prekonáva radu po sebe nasledujúcich prekážok.; Široká ponuka exotických možností vrátane zatuchnutých hrobiek, zasnežených pláni, nebezpečnej džungle, starobylých ruín a ďalších.
    Archeologička Lara Croft je späť a v tej najlepšej forme s svojou kariérou. Tento krát je cieľom jej dobrodružstva je starobylý anglický artefakt, v jeho získaní ju bráni celá rada nepriateľov vrátane jedného úhlavného nepriateľa, ktorého dlho považovala za mŕtveho.

    Všetky miesta sú navyše vďaka užitiu reálne fyzicky interaktívne, čo umožňuje nachádzať vlastné riešenie celej rady problémov. Okrem akrobatickej akcie, sa dočkáte aj adrenalínových prestreliek, užijete si aj dopravné prostriedky a riešenie jednoduchých hádaniek.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel