BUS Simulátor 2
PC

11,99
Nákupom získate 0,36 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Auta
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 18963
  • 18 rôznych autobusových liniek; 14 modelov autobusov a 4 štýlové autokary; Ďalšie modely na stiahnutie z internetu; Detailné grafické prostredie miest, budov, dopravy a cestujúcich; Prvky obchodného marketingu (reklamné priestory, komerčný prenájom autobusov, cenový systém lístkov, ponuka propagácie, atď.), ktoré vám pomôžu v raste vašej dopravnej spoločnosti; Interaktívny high-score systém pre zistenie najlepšieho šoféra!

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 1,7GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (integrované grafické karty Sis, Intel aj. a grafické chipsety pre notebooky nie sú podporované), 1,0GB voľno na disku, 8x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Pokračovanie veľmi úspešného Simulátoru autobusovej dopravy vás opäť zavedie do prostredia prepravy cestujúcich. Sadnite znovu za volant veľkých luxusných zájazdových autokarov, mestských linkových vozidiel alebo obyčajných prímestských autobusov, ktorými sa prepravujú deti do škôl a ľudia do zamestnania, na nákupy alebo k lekárovi.

    Budete na seba musieť vziať zodpovednosť za ich bezpečnú prepravu. Kúpiť si prvý autobus a začať rozvíjať svoju vlastnú autobusovú spoločnosť. Postupne rozširujte ponuku svojich služieb, investujte do nákupu nových vozidiel, tým prilákate viac nových zákazníkov, ktorí, pokiaľ budú spokojní, prinesú vyššie zisky. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo profesionál, pustite sa do toho!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel